Uutiset

Tiesitkö, miten tajuttomassa tikissä Antti Tuisku on? Olympiavoittaja Sami Jauhojärveltä hätkähdyttävä vertaus, myös supertuottaja äimistelee: ”Se on niin sairas jätkä”

30.08.2018 20:35

Jokainen vähääkään Antti Tuiskun uraa seurannut ja varsinkin hänen keikoilleen eksynyt tietää, miksi miehen live-esiintymiset ovat jo suoranainen käsite. Kun pohjoisen poika nousee lauteille, luvassa on joka kerta valtakunnan parasta pop-viihdettä.

Kuten kunnon pop-artistin tyyliin kuuluukin, taustatanssijoihin ja näyttäviin koreografioihin luottava Tuisku haluaa aina tarjota faneilleen kunnon show’n. Hänen keikkansa ovat niin energisiä, etteivät ne aivan joka popparilta luonnistuisi.

 

Tiputuksestakin suoraan keikalle

Tänään torstaina (30.8.) ilmestyneessä elämäkerrassaan Antti Tapani (WSOY) Tuisku rinnastaa esiintyvän muusikon työn huippu-urheilijan ammattiin. Hän kertoo myös harjoittelevansa hiihdon olympiavoittajan Sami Jauhojärven kanssa.

-  Mie lähetin Samille meidän peruskeikoista dataa, jossa näkyvät kestot, sykealueet ja kalorikulutukset, Tuisku kertoo kirjassaan.

-  Se (Jauhojärvi)) sanoi, että lukemat muistuttivat 30 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailun vastaavia.

Myös Tuiskin hovituottaja, useiden megahittien takana oleva Jurek Reunamäki hämmästelee kirjassa Tuiskun lähes maanisen omistautunutta asennetta keikkailuun:

Se menee tiputuksestakin suoraan keikalle, se on niin sairas jätkä.

Antti Tuisku on parhaillaan määrittelemättömän mittaisella tauolla. Hän vetäisi toistaiseksi viimeisen keikkansa kesäkuun lopussa Provinssissa.

Teksti:eetu ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!