fbq
Uutiset
30.08.2018 20:35
Teksti: eetu ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
antti tuisku
Tiesitkö, miten tajuttomassa tikissä Antti Tuisku on? Olympiavoittaja Sami Jauhojärveltä hätkähdyttävä vertaus, myös supertuottaja äimistelee: ”Se on niin sairas jätkä”
Uutiset
30.08.2018 20:35
Teksti: eetu ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Jokainen vähääkään Antti Tuiskun uraa seurannut ja varsinkin hänen keikoilleen eksynyt tietää, miksi miehen live-esiintymiset ovat jo suoranainen käsite. Kun pohjoisen poika nousee lauteille, luvassa on joka kerta valtakunnan parasta pop-viihdettä.

Kuten kunnon pop-artistin tyyliin kuuluukin, taustatanssijoihin ja näyttäviin koreografioihin luottava Tuisku haluaa aina tarjota faneilleen kunnon show’n. Hänen keikkansa ovat niin energisiä, etteivät ne aivan joka popparilta luonnistuisi.

Lue lisää: Antti Tuisku muistelee uutuuskirjassaan ensikännejään: sisko osti viinaa pulkkamäkeen – ”Kyllä se humalalta tuntui”

 

Tiputuksestakin suoraan keikalle

Tänään torstaina (30.8.) ilmestyneessä elämäkerrassaan Antti Tapani (WSOY) Tuisku rinnastaa esiintyvän muusikon työn huippu-urheilijan ammattiin. Hän kertoo myös harjoittelevansa hiihdon olympiavoittajan Sami Jauhojärven kanssa.

-  Mie lähetin Samille meidän peruskeikoista dataa, jossa näkyvät kestot, sykealueet ja kalorikulutukset, Tuisku kertoo kirjassaan.

-  Se (Jauhojärvi)) sanoi, että lukemat muistuttivat 30 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailun vastaavia.

Lue myös: "Sie kuolet" - Antti Tuiskua kiusattiin rajusti koulussa, uhattiin jopa tappaa: "Mut haluttiin hiljentää!"

Myös Tuiskin hovituottaja, useiden megahittien takana oleva Jurek Reunamäki hämmästelee kirjassa Tuiskun lähes maanisen omistautunutta asennetta keikkailuun:

Se menee tiputuksestakin suoraan keikalle, se on niin sairas jätkä.

Antti Tuisku on parhaillaan määrittelemättömän mittaisella tauolla. Hän vetäisi toistaiseksi viimeisen keikkansa kesäkuun lopussa Provinssissa.

Lue lisää: Uutuuskirja paljastaa: rahaton Antti Tuisku pyöri kavereidensa nurkissa, ramppasi baareissa ja kaipasi selkääntaputtelua – ”Pää oli ihan myllerryksessä”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »