fbq
Uutiset
30.08.2018 10:37
Teksti: eetu ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
antti tuisku
Antti Tuisku muistelee uutuuskirjassaan ensikännejään: sisko osti viinaa pulkkamäkeen – ”Kyllä se humalalta tuntui!”
Uutiset
30.08.2018 10:37
Teksti: eetu ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Antti Tapani Tuisku on eittämättä yksi Suomen valovoimaisimpia poptähtiä. Rovaniemeläislähtöisestä artistista on ilmestynyt elämäkerta Antti Tapani (WSOY), jossa pureudutaan Anttiin ihmisenä poptähteyden taustalla.

Antin itsensä sekä Anton Vanha-Majamaan ja Antti Aronin kirjoittama kirja käsittelee muun muassa popparin parisuhteita, terapiavuosia ja nuoruutta – mainitaanpa opuksessa myös popparin ensikokeilu alkoholin kanssa.

Kuten hyvin tiedetään, Antti on ollut jo pienestä pitäen innostunut urheilusta. Ala-asteella hän pelasi pesäpalloa joukkueessa, mutta myöhemmin mailapeli vaihtui pikajuoksuun. Siinä hänellä oli jopa yksityisvalmentaja.

Lue lisää: Uutuuskirja paljastaa: rahaton Antti Tuisku pyöri kavereidensa nurkissa, ramppasi baareissa ja kaipasi selkääntaputtelua – ”Pää oli ihan myllerryksessä”

antti tuisku

Juopottelivat pakkasessa

Juoksu sai kuitenkin jäädä, kun muut asiat alkoivat kiinnostaa nuorta miestä enemmän. Poppari kertoo kirjassa, kuinka rippikoulun jälkeen biletys, kaverit ja alkoholi astuivat mukaan kuvioihin. Ensikännit hän muistelee vetäneensä 7. luokalla.

– Isosisko Henna oli ostanut meille litran lonkeroa ja pikkupullon Karpalet-karpalolikööriä. Elikkä ei tyyliin mitään, Antti muistelee elämäkerrassaan.

Lue lisääHS: Verissä päin makuuhuoneeseen paennut Antti Tuisku soitti hysteerisenä hätäkeskukseen – kumppani löi lautasella päähän

Kun juomingit oli hankittu, hän suuntasi kavereineen pulkkamäkeen. Pakkasta oli 20 astetta.

– Juotiin pullot nelistään tyhjiksi, laskettiin mäkeä ja oltiin mukamasten pieruissa.

– Jälkeenpäin olen miettinyt, että olikohan sillä olotilalla mitään tekemistä alkoholin kanssa, mutta kyllä se humalalta tuntui.

Tuisku on parhaillaan määrittelemättömän mittaisella tauolla. Hänen toistaiseksi viimeinen keikkansa nähtiin kesäkuun lopulla Provinssissa.