Katso videot!

Tiesitkö? Michael Jordan on Hanno Möttölän uran nimekkäin vastustaja – mutta Magic Johnson on se, jolle suomalainen löi luun kurkkuun: ”Magic sanoi, että WHAT?!”

Uutiset | 17.11.2020 20:14

Käpylän Panttereissa uransa aloittanut Hanno Möttölä, 44, lukeutuu Suomen kaikkien aikojen koripalloilijoihin. Helsingin NMKY:n kasvatti eteni komealla urallaan aina NBA-parketeille asti – ensimmäisenä suomalaispelaajana koskaan.

Atlanta Hawksissa vietetyt vuodet (2000–2002) olivat ikimuistoiset, sillä 209-senttinen suomalainen sai kohdata NBA:ssa jopa itsensä Michael Jordanin. Tuoreimmassa Siivet suussa -jaksossa Hanno muistelee myös toista kovaa kohtaamista lajilegendan kanssa.

Lue myös: Amin Asikaisella tiukka paikka! Haukkoo happea ja paljastaa suu tulessa uransa ylivoimaisesti pelottavimman vastustajan - "Ne jäänsiniset silmät..."

Lue myös: Miljoona Instagram-seuraajaa! Valtavista luomurinnoistaan jumaloitu povipommi Pasha jysäyttää Siivet suussa -uutispommin: "Sain Suomen kansalaisuuden!"

Hanno kertoo nimittäin tavanneensa Los Angeles Lakers-legenda Magic Johnsonin kasvotusten Havaijilla pelatun yliopistoturnauksen yhteydessä.

– Magic oli viettämässä siellä vapaa-aikaansa ja tuli kerran piipahtamaan treeneissämme, Hanno kertaa Seiskan Eetu Ampujalle.

– Kun tuli esittäytymisen aika, ajattelin kerrankin lausua nimeni niin kuin se sanotaan, enkä mitenkään Mothoula. Niinpä sitten sanoin suomalaisittain HANNO MÖTTÖLÄ! Magic sanoi siihen, että ”WHAT?!” Ja ihan pokkana toistin: Hanno Möttölä.

– Siitä sai kyllä kuulla valmentajilta ja seurakavereiltani, Hanno naurahtaa.

Lue myös: Maskussa on aina jättiale, mutta Topi Sukari on silti miljonääri - ja nyt hän kertoo hiki päässä, miten se on mahdollista: katso Siivet suussa!

Kaksi isoa miestä: koripallolegenda Hanno Möttölä ja lähes yhtä pitkä Seiskan reportteri Eetu Ampuja.
Kaksi isoa miestä: koripallolegenda Hanno Möttölä ja lähes yhtä pitkä Seiskan reportteri Eetu Ampuja.

Tuomo Ruudun serkku!

Samaisessa jaksossa selviää myös Hannon olevan timanttista urheilusukua. Nykyinen Susijengissäkin vaikuttava korisvalmentaja kertoo ammentavansa valtavan vartensa edesmenneeltä isoisältään, joka voitti aikoinaan Urho Kekkosen 110 metrin aidoissa.

Lue myös: Raimo Helminen kyynelehtii Seiskan toimittajan armottomassa grillauksessa - täräyttää lopulta suoraan mielipiteensä: "Tällä kertaa jätetään väliin!" Katso Siivet suussa!

Lue myös: Siivet suussa: Jethro Rostedtille nousi hiki otsalle - karonkka painaa ja asuntokaupat vaakalaudalla!

– Ukki oli sellainen 195-senttinen iso mies. Sieltä ammennan kokoni ja atleettisuuteni.

Hannon äidin puolen serkkuja ovat puolestaan Ruudun kuuluisat kiekkoveljekset. Mutta miksei Hannoa koskaan pyydetty Tuomo Ruudun lailla shampoomainokseen?

Tämä ja paljon muuta selviää tuoreimmasta Siivet suussa -jaksosta!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Nuukuus pelasti huutokauppakeisarin! Nollatuloilla elävät Aki ja Heli Palsanmäki: Eläkehaaveet kaatuivat

Katso video!

Puolitoista vuotta kadoksissa ollut Kosti löytyi yllättäen – viettää karanteenia perheen kylpyhuoneessa

Katso video!

Pekka Haaviston törttöily syyteharkintaan! Ulkoministeriä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisista – katso jupakan käynnistänyt kohuvideo!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!