Katso kuva!
juuso ja vilma

Temptation Island -pari Vilma ja Juuso joutuivat siirtämään hääpäiväänsä koronan takia - "Meillä on kaikki valmiina juhlia varten"

Uutiset | 15.12.2020 14:56

Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu Vilma Karjalainen paljasti Instagram-tilillään, että hän ja kihlattunsa Juuso Lehmusvyöry ovat joutuneet siirtämään häitään hamaan tulevaisuuteen. 

Parin piti mennä naimisiin viime viikonloppuna, mutta koronatilanteen takia häitä tanssitaan myöhemmin. Vilma harmitteli juhlien siirtymistä sunnuntaina Instagramissa.

- Tämä päivä on nii surullinen, meillä olisi ollut tänään hääpäivä! Ystävämme korona meni odotettua haasteellisempaan tilanteeseen, ja päätimme suosiolla siirtää meidän hääpäiväämme, Vilma kertoi. 

Lue myös: Oho, Temptation Islandin kohupari Vilma ja Juuso menevät naimisiin - häät nähdään suositussa tv-sarjassa! 

Hääjuhlat tulevat Vilman mukaan olemaan tiiviit, vaikka vieraita kutsutaan yli koronarajoitusten suositusten. Helpotusta heille suo kuitenkin sen, että häät ovat ainoastaan juhlintaa vailla.

- Olemme tehneet todella suuren työn. Meillä on kaikki valmiina juhlia varten, joka on tavallaan helpottavaa, ettei tarvitse juhlia uudelleen suunnitella. Jopa sormus komeilee hyllyllänsä, mikä kiusaus olla ottamatta käyttöön, Vilma paljasti.

Häät siirtyvät pariskunnalla todennäköisesti ensi vuoden puolelle, ja Vilma toivookin juhlista unohtumattomia. 

- Kaikella on tarkoitus. Haluamme uskoa niin, vaikka harmittaakin. Halusin niin aloittaa vuoden 2021 Juuson vaimona, Vilma kertoi.

Polttarit

Polttarijuhliaan tosi-tv-ohjelmasta tuttu kaunotar vietti aikaisemmin, ja Vilma hehkutti niitä sosiaalisessa mediassa. Hän kuvaili juhlia unohtumattomina ja kiitti kaasojaan kovasti juhlien järjestämisestä.

- Kaasot järjestivät minulle ihanan illan tuossa hetki sitten, oli niin rentouttavaa! Pitää ehdottomasti mennä uudestaan naimisiin, että saa toiset! Vilma iloitsi.

Lue lisää:  Polttaribileet! Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu Vilma nautti juhlista pelottavan paljon: ”Pitää ehdottomasti mennä uudestaan naimisiin, että saa toiset!” 

Juhlissa näytti olevan teemavärinä vaaleanpunainen, kun kyseinen väri valtasi bileistä julkaistuja kuvia. 

Lue myös: Uuh, tiesitkö? TIS-Vilma ja TIS-Meido viihtyivät aikoinaan yhdessä: "On meillä ollut säpinää joskus..."

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!