fbq
Uutiset
10.12.2020 20:18
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
vilma karjalainen juuso lehmusvyöry
Polttaribileet! Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu Vilma nautti juhlista pelottavan paljon: ”Pitää ehdottomasti mennä uudestaan naimisiin, että saa toiset!”
Uutiset
10.12.2020 20:18
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu Vilma Karjalainen jakoi Instagram-tilillään kuvasarjan omista polttarijuhlistaan. Juhlat olivat selkeästi tosi-tv-ohjelmasta tutun kaunottaren mieleen, koska hehkutti bileitä päivityksessään. 

- Kaasot järkkäsivät minulle ihanan illan tuossa hetki sitten, oli niin rentouttavaa! Pitää ehdottomasti mennä uudestaan naimisiin, että saa toiset! Vilma iloitsee

Lue myös: Uuh, tiesitkö? TIS-Vilma ja TIS-Meido viihtyivät aikoinaan yhdessä: "On meillä ollut säpinää joskus..."

Päivityksen kuvien perusteella polttarit olivat hyvin hilpeät, koska osallistujat hymyilivät hyvin leveästi. Muutamiin otoksiin ikuistettiin myös naurava juhlasankari kauniissa vaaleanpunaisessa mekossa. 

Tv-häät

Vilma on menossa naimisiin rakkaansa Juuso Lehmusvyöryn kanssa. Pariskunta on ollut kihloissa jo kahteen kertaan. Avioliittonsa he ovat solmimassa Seiskan saamien tietojen mukaan Unelmahäät-ohjelmassa. Vilman ja Juuson häät ovat ohjelmassa poikkeustapaus, koska sarjassa nähtävillä pariskunnilla ei ole aikaisemmin ollut julkkistaustaa.

Lue lisää: Oho, Temptation Islandin kohupari Vilma ja Juuso menevät naimisiin - häät nähdään suositussa tv-sarjassa! 

Pariskunnan ensimmäinen kihlaus tapahtui joulukuussa 2017, joka purkautui, kun parisuhde päättyi hetkellisesti. Kihlautumista ennen Vilma ja Juuso olivat osallistuneet Temptation Island Suomi -sarjan kolmannelle kaudelle, mikä esitettiin Nelosella keväällä 2017. 

Rakastavaiset löysivät toisensa kuitenkin uudelleen. He osallistuivat Temptation Island Suomi-ohjelmaan uudestaan viidennellä kaudelle, mikä esitettiin telkkarissa keväällä 2019. 

Vilman ja Juuson toinen reissu viettelysten saarella huipentui suureen rakkaudenosoitukseen, kun pariskunta kihlautui ohjelman juontajan Sami Kurosen grillaavan katseen alla.  

Rakastava perhe

Pariskunta sai perheenlisäystä kevään aikana, kun heidän esikoistyttärensä syntyi 20. toukokuuta.

Lue myös: Temptation Island -pari Vilman ja Juuson tytär kastettiin: nimellä erityinen tarkoitus Juusolle – kuvat! 

Tunnelmiaan isäksi tulemisesta Juuso avasi Seiskalle puhelimitse helatorstain jälkeisenä perjantaina. 

- Olen ihan onneni kukkuloilla! Lähes halkeamassa onnesta, Juuso iloitsi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juuso (@juusolehmusvyory)

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »