fbq
Telkkari
23.09.2020 17:17
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Temptation Island Vilma ja Juuso
Oho, Temptation Islandin kohupari Vilma ja Juuso menevät naimisiin - häät nähdään suositussa tv-sarjassa!
Telkkari
23.09.2020 17:17
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomi -sarjasta tutut Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry menevät naimisiin.

Seiskan saamien tietojen mukaan Vilma ja Juuso astuvat avioon jo joulukuussa. Heidän naimisiinmenonsa nähdään aikanaan myös televisiossa, sillä häät kuvataan Unelmahäät-ohjelmaan.

TV5-kanavalla esitettävässä tosi-tv-sarjassa kuvataan suomalaisten pariskuntien hääjärjestelyjä ja -juhlia, ja naimisiin menevät parit kertovat samalla suhteensa vaiheista avoimesti. Unelmahäitä on esitetty TV5:llä vuodesta 2018 alkaen ja sitä ennen kulttisuosioon noussut sarja Yleisradion TV2:lla Satuhäät-nimellä. Tavanomaisesti Unelmahäiden pariskunnilla ei ole julkisuustaustaa, mutta Vilman ja Juuson kohdalla sarja tekee poikkeuksen.

Seiska tavoitti Juuson, joka ei halunnut kommentoida häidensä ajankohtaa ja Unelmahäät-sarjan kuvauksia. Hän ei kuitenkaan kiistänyt asiaa.

- En tiedä mistä moinen huhu on lähtenyt liikkeelle. Katsotaan sitten, että miten käy, Juuso tyytyi sanomaan.

Kaksi kertaa kihloissa ja TIS:ssa

Vilma ja Juuso ovat ehtineet olla kihloissa kahdesti ja he ovat osallistuneet myös Temptation Island Suomi -ohjelmaan kahdesti. Ensimmäistä kertaa pariskunta oli mukana sarjan kolmannella tuotantokaudella, joka esitettiin Nelosella keväällä 2017.

Sen jälkeen Juuso kosi Vilmaa joulukuussa 2017, mutta kihlaus purkautui ja parisuhde päättyi sydänsuruihin pian ilouutisten jälkeen. Rakastavaiset löysivät toisensa kuitenkin uudelleen ja heidät nähtiin toista kertaa Temptation Island Suomessa ohjelman viidennellä tuotantokaudella keväällä 2019.

Tuolloin he tulivat viettelysten saarelle kesken kauden luovuttaneiden Tian ja Jannen tilalle.

Lue myös: Sokkikäänne! Yksi pari jättää Temptation Island Suomen – dramaattinen iltanuotio saa Sami Kurosenkin vakavaksi: ”Hän on ihan tietoisesti toiminut” 

Vilman ja Juuson toinen Temppari-matka huipentui siihen, kun pariskunta kihlautui ohjelman juontajan Sami Kurosen valvovan silmän alla. 

Lue lisää: Juuso kosi Vilma-rakastaan Temptation Island Suomen päätteeksi – tässä on rakastavaiset kihlasormukset: kuva!

Kohupariskunnan esikoistytär syntyi toukokuun lopussa.

Juuso julkaisi elokuussa Instagram-tilillään kuvia perheen iloisesta nimijuhlasta, ja kuvien yhteydessä hän paljasti pienokaisen saaneen nimekseen Nella Josefiina Lehmusvyöry.

Lue myös: Temptation Island -pari Vilman ja Juuson tytär kastettiin: nimellä erityinen tarkoitus Juusolle – kuvat!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »