fbqUuh, tiesitkö? TIS-Vilma ja TIS-Meido viihtyivät aikoinaan yhdessä: "On meillä ollut säpinää joskus..." | Seiska
Telkkari
10.09.2020 16:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
TIS-Meido
Uuh, tiesitkö? TIS-Vilma ja TIS-Meido viihtyivät aikoinaan yhdessä: "On meillä ollut säpinää joskus..."
Telkkari
10.09.2020 16:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Yksi uuden Tempation Island Suomi -kauden miessinkuista on satamassa ahtaajana työskentelevä Meido, 30. Meido kertoi ohjelman lehsitötilaisuudessa sarjaan osallistumisen olleen hänelle iso asia.

Lue myös: Oho! TIS -sinkku Tinke ei juonut tippaakaan alkoholia Temptation Islandin kuvauksissa: "En pidä alkoholin mausta!"

- Halusin lähteä mukaan kokeilemaan omia rajojani. En hirveästi viihdy kameran edessä, minulla on esiintymispelkoa ja olen myös introvertti. Halusin nähdä, miten viihdyn porukassa, jonka kanssa olen vuorokauden ympäri. Minulla on ollut monta tuttua mukana Temppareissa, Meido kertoi Seiskalle.

Lue myös: Tässä ovat uudet Temptation Island Suomi -parit: jo kertaalleen eronnut pariskunta palaa viettelysten vietäväksi! 

Seiskan saamien tietojen mukaan olet joskus seurustellut Vilma Karjalaisen kanssa, pitääkö tämä paikkansa?

- Suhdehuhut Vilman kanssa eivät periaatteessa pidä paikkansa. On meillä ollut säpinää joskus aikoinaan, mutta ei me seurusteltu, Meido naurahti.

Lue lisää: "Aika moni mua haluais panna!" Tässä ovat superkuumat Temptation Island -sinkkunaiset: kaunottaria joka puolelta Suomea - kuvat!

Meido oli tämän kauden sinkuista vanhin. Hänen mukaansa ryhmän yhteishenki oli todella hyvä, ja kaikki tulivat toimeen keskenään. Meido oli alussa joukon "isä", mutta tilanne muuttui nopeasti kuvausten edettyä.

- Minulla oli periaatteessa isän rooli siellä, mutta aika nopeasti itsekin taannuin 20-vuotiaan tasolle. Nuorin oli 18-vuotias ja muut parikymppisiä, niin aika nopeasti jutut menivät parikymppisten tasolle, Meido kertoi.

Lue myös: Oho, Temptation Island -sinkkukaunotar Sonjasta, 18, rohkeita kuvia julki K18-sivustolla: poseeraa alasti maksua vastaan - katso!

Meido
- Halusin lähteä mukaan kokeilemaan omia rajojani. En hirveästi viihdy kameran edessä.