Jere Karalahden kirjasta tehtiin rikosilmoitus.

Tästä Jere Karalahden tuoreessa rikosepäilyssä on kyse – poliisi tutkii elämäkerran sisältöä: ”Hän lupasi, että ehkäisyasiat ovat kunnossa!”

03.03.2018 13:10

Seiska uutisoi torstaina, että ex-jääkiekkoilija Jere Karalahdesta viime lokakuussa julkaistusta elämäkertakirjasta on aloitettu rikostutkinta. Asianomistajana tapauksessa on Jeren valkovenäläinen ex-rakas ja lapsen äiti Oksana Chaiko.

Lue lisää: Jere Karalahden elämäkerrasta rikostutkinta - Jereä epäillään valheista!

Stella kiistakapulana

Seiska haastatteli Oksanaa heti kirjan julkaisun jälkeen, ja hän kertoi jo tuolloin aikovansa tehdä rikosilmoituksen.

Eräs asia, jossa Oksana väitti Jeren valehdelleen, liittyy heidän neljävuotiaan Stella-tyttärensä syntymään. Kirjassa Jere väittää Oksanan hankkiutuneen tahallaan raskaaksi vastoin hänen tahtoaan.

Lue myös: Jere Karalahden valkovenäläinen ex-salarakas Oksana Chaiko järkyttyi aborttiväitteistä! ”Harkitsen oikeustoimia!”

– Oksana oli tullut talvella raskaaksi, mutta suostui tekemään abortin, kun kerroin, etten missään nimessä halua perheenlisäystä. Kävimme tapahtuneen jälkeen vakavan keskustelun, ja hän lupasi vastedes huolehtia, että ehkäisyasiat ovat kunnossa, kirjassa kerrotaan.

Jeren mukaan Oksana hankkiutui tämän jälkeen raskaaksi ”keinolla millä hyvänsä” ennen kuin Jeren sopimus KHL-joukkue Dinamo Minskin kanssa umpeutui.

Lue myös: Jere Karalahden ex-salarakas Oksana Chaiko väijyi kohukiekkoilijalta nimikirjoitusta kauppakeskuksessa! ”Jere, olet kiero valehtelija!”

Oksanan mukaan kuitenkin lapsi oli täysin yhteinen päätös, eikä hän ole milloinkaan tehnyt aborttia. Hän kertoo, ettei abortista ole ollut edes puhetta, vaan hän sai keskenmenon. Oksana kertoo pystyvänsä todistamaan asian sairaala-asiakirjoilla.

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!