fbq
Uutiset
21.12.2020 12:35
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: seiskan arkisto, Facebook ja Instagram
Esko Eerikäinen
Tässä on tuore Tinder-kuva! Lapissa nautiskelevan Esko Eerikäisen joulusuunnitelmiin yllättävä muutos
Uutiset
21.12.2020 12:35
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: seiskan arkisto, Facebook ja Instagram

Radio Novan suosikkijuontaja Esko Eerikäinen, 47, on joutunut monen muun suomalaisenkin tapaan miettimään joulukuvioitaan uusiksi vallitsevan maailmantilanteen takia.

Taannoin Esko kertoi Seiskalle viettävänsä jouluaaton (24.12.) studiolla juontaen aamupäivän ajan radiolähetystä. Loppupäivän komistus suunnitteli makoilevansa vain kotisohvalla kivassa jouluisessa asussa, leffaa katsoen ja nauttien.

Lue myös: Esko Eerikäinen pohtii kuolemaa aiempaa useammin: "Läheltä on lähtenyt ihmisiä - ei tässä eletä loputtomiin"

Nyt suunnitelmiin on kuitenkin tullut muutos. Esko päätti nimittäin ryhtyä etäpukiksi ja tarjoaa nyt palveluitaan kotisivuillaan. Monena aiempana vuonna Esko on työskennellyt aattona joulupukkina ihmisten kodeissa, mutta tänä vuonna hän ei siihen rohjennut lähteä.

- En uskalla nyt ottaa sitä riskiä, että menisin perheiden kotiin ja mahdollisesti saattaisin tartuttaa esimerkiksi suvun vanhuksen, Esko mietti taannoin.

Miehen Victoria-tytär viettää joulun Lapissa lähipiirin ja äitinsä Martina Aitolehden kanssa.

- Joulun olen nyt yksin, mutta saan viettää uudenvuoden Victorian kanssa. Katsotaan sitten tilanteen mukaan, ostammeko jonkun raketin vai mitä teemme. Vielä ei ole mitään suunnitelmia.

Lue myös: Esko Eerikäinen täytti tänään 47 vuotta ja julkaisi lapsuuskuvansa, Martina Aitolehdeltä topakka onnitteluviesti - katso!

Tinderiin uusi kuva

Tällä hetkellä Esko on Inarissa muutaman päivän nauttimassa rentouttavasta luonnosta ennen kiireistä jouluaaton työrupeamaa.

Esko on muun muassa tarponut lumikengillä, paistanut makkaraa kodassa, kelkkaillut, hiihtänyt, avantouinut ja pilkkinyt.

- Omat ruoat metsästävä erämies henkinen on lisättävä Tinderiin tämän jälkeen, Esko kirjoitti kalastuskuviensa yhteydessä Instagramissa.

Sinkkuna toistaiseksi vuotta vaihtava helsinkiläismies on kuitenkin lähes varma siitä, että rakkaus roihahtaa ensi vuonna.

- Minulla on vahva luotto, että 2021 Esko rakastuu isosti, Esko hihkui.

Toistaiseksi mies on seikkaillut Tinderissä ja tapaillutkin naisia, mutta koronan tuomat rajoitukset ovat myös hankaloittaneet kumppanin etsinnässä.

- Kun rakastun, se sitten näkyy ja kuuluu, Esko vannoi.

Lue myös: Vuoden tyypiksikin valittu Esko Eerikäinen paljasti suhdestatuksensa: "Rakkaus tulee näkymään"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »