fbq
Uutiset
20.10.2020 12:19
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti

Esko Eerikäinen täytti tänään 47 vuotta ja julkaisi lapsuuskuvansa, Martina Aitolehdeltä topakka onnitteluviesti - katso!

Uutiset
20.10.2020 12:19
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Suosikkijuontaja Esko Eerikäinen täytti tänään (20.10.) tiistaina 47 vuotta. Mies julkaisikin merkkipäivän kunniaksi oman lapsuuskuvansa Instagram-tilillään.

- Onnellinen ja kiitollinen. Tasapaino on löytynyt ja kehitys jatkuu, vieläkin isommin vieläkin paremmin, parempi Isä, parempi ystävä, parempi mies, parempi työssäni. Aion olla armollisempi ja aion olla itselleni parempi. Elämä on ihana just nyt, Esko kirjoittaa kuvatekstissään.

Lue myös: Esko Eerikäinen väleistään Martina Aitolehteen: ”Olen koittanut toimia järjen äänenä!”

Eskon ex-vaimo ja Victoria-tyttären äiti Martina Aitolehti, 38, kävi myös kommentoimassa kuvan viestikentässä. Martinan lähettämä onnitteluviesti oli lyhyt ja ytimekäs.

- Onnea (sydän-huutomerkki emoji).

Myös Seiska onnittelee päivänsankaria!

Kaksikon yhteistä elämää on voinut seurata heidän tosi-tv-sarjoista Vauvakuumetta (2010) ja Isku Kolumbiaan (2011).

Lue myös: Oho! Esko Eerikäinen julkaisi intiimejä rakkauskuvia Martina Aitolehden kanssa, poseeraavat yhdessä nakuna - fanit innostuivat: "Olisko aika palata yhteen?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esko Eerikäinen (@eerikainenesko) on

Esko fiilisteli tulevia syntymäpäiviään myös viikko sitten omalla Instagram-tilillään. Tuolloin hän julkaisi suloisen kuva, jossa pikku-Esko katselee maailmaa äitinsä sylissä.

Lue myös: Piilotti vanhan tekstitatuoinnin! Esko Eerikäinen otti ihoonsa uuden jättiläismäisen piirroksen: "Pelotti" - katso kuvat ennen ja jälkeen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esko Eerikäinen (@eerikainenesko) on