fbq
Uutiset
16.12.2020 20:05
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Esko Eerikäinen
Vuoden tyypiksikin valittu Esko Eerikäinen paljasti suhdestatuksensa: "Rakkaus tulee näkymään"
Uutiset
16.12.2020 20:05
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Radio Novan suosikkijuontaja Esko Eerikäinen, 47, jäi ansaitulle lomalle radiosta tänään keskiviikkona 16. joulukuuta.

Esko paljastikin lähtevänsä ensimmäistä kertaa yksin lomamatkalle. Määränpääksi valikoitui lumen peittämä Inari.

- En oo ikinä aiemmin lähtenyt reissuun yksin. Ei ole kyllä hajuakaan, mitä siellä teen. Nautin varmaan luonnosta ja hiljennyn, Esko kertoi Seiskalle.

Lue myös: Esko Eerikäinen pohtii kuolemaa aiempaa useammin: "Läheltä on lähtenyt ihmisiä - ei tässä eletä loputtomiin"

Esko juontaa seuraavan kerran radiossa jouluaattona kello 09-13. Mies jättikin studion tältä erää hyvillä mielin, sillä hän oli saanut työstään erityisen kunniamaininnan. Taulussa lukee "Vuoden tyypit", joista vuoden tavoitteellisuus 2020 kunniamaininnan Esko sai.

- Kyllä se lämmitti mieltä, että tämmöinen kiitos tuli toimintatavoistani. Teen ahkerasti ja tavoitteellisesti töitä. Meillä tämä on hyvä tapa jakaa tunnustusta työporukan kesken, Esko mietti.

Toimitusjohtaja Sami Tenkasen allekirjoitetussa kunniatodistuksessa luki seuraavanlaisesti:

- Kun Esko päättää minne hän haluaa, hän menee sinne. Hän ei odota pikavoittoja vaan painaa sinnikkäästi ja täysillä kohti maalia. Joka päivä.

Lue myös: Esko Eerikäinen täytti tänään 47 vuotta ja julkaisi lapsuuskuvansa, Martina Aitolehdeltä topakka onnitteluviesti - katso!

 

Paljasti suhdestatuksensa

Martina Aitolehden ex-aviomies ja heidän yhteisen Victoria-tyttären isä kertoi viettävänsä joulun yksin.

Mikä on siis suhdestatuksesi tällä hetkellä, Esko?

- Sinkku. Olen toki tapaillut ihmisiä, mutta jos lähden suhteeseen, se on iso juttu. Jaan somessa elämääni, joten varmasti se sitten näkyy ja kuuluu, Esko naurahti.

Mies on kuitenkin lähes varma siitä, että rakkauden julistus tapahtuu ensi vuonna.

- Minulla on vahva luotto, että 2021 Esko rakastuu isosti, mies virnuili.

Lue myös: Oho! Esko Eerikäinen julkaisi intiimejä rakkauskuvia Martina Aitolehden kanssa, poseeraavat yhdessä nakuna - fanit innostuivat: "Olisko aika palata yhteen?"

- Olis kiva päästä myös liikkumaan vapaammin. Se edistäisi myös parisuhteen löytämistä, jos voisi vaikka käydä kahvilla tai syömässä. En edes muista, milloin kävin viimeksi leffassa, Esko pohti.

Jouluna sinkkumies ajatteli käydä tapaamassa äitiään, makoilla sohvalla, katsoa leffaa ja vain nauttia. Uudenvuoden Esko viettää tyttärensä Victorian kanssa.

Lue myös: Piilotti vanhan tekstitatuoinnin! Esko Eerikäinen otti ihoonsa uuden jättiläismäisen piirroksen: "Pelotti" - katso kuvat ennen ja jälkeen!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »