Tässä on River Viiperin piilopirtti! Pahoinpitelystä epäilty kohumalli asuu Riitta-äitinsä luona Espoon perukoilla!

Uutiset | 22.04.2020 06:04

Seiska kertoi viime viikolla, että espanjalaisen mallityttöystävänsä Jessica Goicoechean, 24, pahoinpitelystä epäilty River Viiperi, 28, pakeni kohua Espanjasta äitinsä luo Suomeen.

Lue lisää: Paljastavat paparazzikuvat Seiskassa! Pahoinpitelystä epäilty River Viiperi pakeni Suomeen äitinsä luo!

Vuosikausia näyttäviä mallintöitä tunnetuille muotimerkeille tehnyt River Viiperi on tottunut luksuselämään. Siitä hän pääsi nauttimaan varsinkin seurustellessaan yhdysvaltalaisen ökyhotelliperijättären Paris Hiltonin kanssa 2012–2014.

Lue myös: Sekoillut ennenkin! Kuvankauniin barcelonalaismallin pahoinpitelystä epäillyllä River Viiperillä, 28, on synkkä menneisyys – nöyryytti Paris Hiltonia, veti tuntematonta turpaan, läpsi ja haukkui fania…

Asiat olivat mallillaan myös Barcelonassa, jonka ydinkeskustassa River asui tyttöystävänsä Jessican kanssa. Espanjalaismedian mukaan eroamaisillaan ollut mallipariskunta majoittui hulppeassa vuokralukaalissa La Ramblan kävelykadun varrella.

Pahoinpitelykohun ja Suomeen pakenemisen myötä olosuhteet ovat nyt täysin erilaiset. Nimellisessä koronakaranteenissa kärvistelevä River joutuu asumaan huomattavasti vaatimattomammin Riitta-äitinsä luona.

Lue myös: Kohumalli rikkoi karanteenia! Espanjasta Suomeen paennut River Viiperi ulkoili äitinsä kanssa – paparazzikuvat!

Talo lehvästön keskellä

Takavuosien mallina ja elokuvanäyttelijänä muistettava Riitta Viiperi asuu Espoon perukoilla lähellä murhamysteeristä tunnettua Bodomjärveä. Sijainti on sikäli oivallinen, että luonnonrauhaa ja järvimaisemia riittää vaikka muille jakaa.

River piileskelee 1990-luvun alussa rakennetussa omakotitalossa äitinsä luona.
River piileskelee 1990-luvun alussa rakennetussa omakotitalossa äitinsä luona.

 

Riitan koti on reilu 100-neliöinen omakotitalo. 0,35 hehtaarin rinnetontilla seisovaa taloa voi myös hyvällä syyllä luonnehtia piilopirtiksi, sillä se on runsaan lehvästön suojaama.

Tontilla on myös puinen, tavallinen rantasauna.

Lue myös: Takavuosien mallikaunotar kuskasi Suomeen paennutta River Viiperiä tuliterällä citymaasturilla – kuvat!

Rannasta löytyy myös saunarakennus.
Rannasta löytyy myös saunarakennus.

River pyytää kunnioitusta

Autoajeluita lukuun ottamatta River on pysytellyt hissukseen äitinsä omakotitalossa. Mallikomistus on julkaissut Instagramissa videomateriaalia muun muassa kokkailuistaan Riitan espoolaiskeittiössä.

Instagram on myös alustana lausunnolle, jonka River on antanut meneillään olevan kohun tiimoilta. Hän kommentoi pahoinpitelysyytöksiä näin:

– Itseäni koskevien vakavien spekulaatioiden keskellä haluan voimakkaasti kieltää joidenkin medioiden uutisoimat tapahtumat. Pyydän kunnioitusta ja ilmoitan, että tämä yksityisyyteeni vaikuttava asia on lakimiesteni ja neuvonantajieni käsissä, jotta se saadaan ratkaistua mahdollisimman pian parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue myös: Raju video julki! Barcelonassa pahoinpitelystä epäilty suomalaissukuinen River Viiperi, 28, raivoaa silmittömästi ja uhkailee väkivallalla mallikaunotarta: ”Sä putoat lattiaan, ja siihen sä myös jäät!”

Valtava some-julkku

Myös Jessica Goicoechean kerrotaan valjastaneen lakimiehensä töihin. Arvostetun espanjalaislehden La Vanguardian mukaan supersuosittu mallikaunotar olisi alun perin ajatellut jättävänsä asian sikseen mutta muuttaneen myöhemmin mielensä.

La Vanguardia kertoo Jessican päättäneen viedä tapauksen eteenpäin vasta someseuraajiensa suosituksesta. ”Goicolla” on Instagramissa yli 1,2 miljoonaa seuraajaa.

Someväen raportoidaan valjastaneen tukensa Jessicalle ja kannustaneen tätä hakemaan oikeutta sen jälkeen, kun epäillystä pahoinpitelystä kiinni otetun Riverin uutisoitiin päässeen takuita vastaan vapaaksi.

Teksti:Eetu Ampuja ja Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö, Seiskan arkisto ja All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!