Uutiset

Paljastavat paparazzikuvat Seiskassa! Pahoinpitelystä epäilty River Viiperi pakeni Suomeen äitinsä luo!

16.04.2020 06:33

Seiska uutisoi viime viikolla ensimmäisenä suomalaismediana valtavasta kohusta, joka velloo yhä villinä Espanjassa. Suomalaisnäyttelijä Riitta Viiperin poikaa River Viiperiä, 28, epäillään espanjalaisen mallityttöystävänsä Jessica Goicoechean, 24, pahoinpitelystä.

Lue myös: Raivo repesi Espanjassa! Suomalaissukuista River Viiperiä, 28, epäillään kuuluisan mallityttöystävänsä pahoinpitelystä – barcelonalainen Jessica, 24, on supersuosittu sometähti

Barcelonalainen Jessica ja Ibizalla syntynyt River ovat Espanjassa isoja julkkisnimiä, jotka nauttivat valtaisaa suosiota myös sosiaalisessa mediassa. Paikallinen media on jo vuosia seurannut tunnetun mallipariskunnan tekemisiä.

Lue myös: Raju video julki! Barcelonassa pahoinpitelystä epäilty suomalaissukuinen River Viiperi, 28, raivoaa silmittömästi ja uhkailee väkivallalla mallikaunotarta: ”Sä putoat lattiaan, ja siihen sä myös jäät!”

SEISKA 15–16/2020 Riverin pahoinpitelyepäilystä kerrottiin Seiskan pääsiäistuplanumerossa.
SEISKA 15–16/2020 Riverin pahoinpitelyepäilystä kerrottiin Seiskan pääsiäistuplanumerossa.

 

Jessican tiedetään jääneen nuolemaan haavojaan kotiinsa, mutta Riveristä ei ole kuulunut pihaustakaan toissa perjantaisen epäillyn pahoinpitelyn jälkeen.

Siihen on selkeä syy: kohumalli ei enää oleile Espanjassa vaan on Seiskan Espanjasta saamien vinkkien mukaan paennut pahoinpitelykohua äitinsä luo Suomeen.

Lue myös: Sekoillut ennenkin! Kuvankauniin barcelonalaismallin pahoinpitelystä epäillyllä River Viiperillä, 28, on synkkä menneisyys – nöyryytti Paris Hiltonia, veti tuntematonta turpaan, läpsi ja haukkui fania…

Riverin Riitta-äiti on toiminut mallina ja esiintynyt muutamassa elokuvassakin.
Riverin Riitta-äiti on toiminut mallina ja esiintynyt muutamassa elokuvassakin.

Katso paparazzikuvat Riverin piilopirtistä torstaina ilmestyneestä Seiskan extra-lehdestä!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja ja Panu Hörkkö
Kuvat:All Over Press ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!