fbq
Uutiset
03.04.2020 09:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press
River Viiperi & Jessica Goicoechea.
Raju video julki! Barcelonassa pahoinpitelystä epäilty suomalaissukuinen River Viiperi, 28, raivoaa silmittömästi ja uhkailee väkivallalla mallikaunotarta: ”Sä putoat lattiaan, ja siihen sä myös jäät!”
Uutiset
03.04.2020 09:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press

Suomalaissukuisen miesmalli River Viiperin, 28, pahoinpitelyjupakka on noussut Espanjassa valtakunnalliseksi puheenaiheeksi. Maailmalla menestynyttä ja Paris Hiltonin ex-poikaystävänä tunnettua Riveriä epäillään kuuluisan tyttöystävänsä pahoinpitelystä.

Lue myös: Raivo repesi Espanjassa! Suomalaissukuista River Viiperiä, 28, epäillään kuuluisan mallityttöystävänsä pahoinpitelystä – barcelonalainen Jessica, 24, on supersuosittu sometähti

Tapahtumat juontavat juurensa viime viikon perjantaille, jolloin raivostuneen Riverin raportoidaan käyneen mallirakkaaseensa käsiksi heidän yhteisessä kodissaan Barcelonassa. Tämän jälkeen paikallisen poliisin kerrotaan pidättäneen Riverin.

Epäillyn väkivallanteon uhri on supersuosittu sometähti ja malli Jessica Goicoechea, 24, joka kuuluu Espanjan vaikutusvaltaisimpiin nuoriin somevaikuttajiin.

Lue myös: Sekoillut ennenkin! Kuvankauniin barcelonalaismallin pahoinpitelystä epäillyllä River Viiperillä, 28, on synkkä menneisyys – nöyryytti Paris Hiltonia, veti tuntematonta turpaan, läpsi ja haukkui fania…

Jessica Goicoechean pahoinpitely on iso uutinen Espanjassa. Pahantekijäksi epäillään tämän miesystävää, suomensukuista River Viiperiä.
Jessica Goicoechean pahoinpitely on iso uutinen Espanjassa. Pahantekijäksi epäillään tämän miesystävää, suomensukuista River Viiperiä.

Tallentui videolle

Tapauksesta laajasti uutisoineet espanjalaismediat ovat julkaisseet videon väitetystä pahoinpitelystä. Jessican on jo aiemmin kerrottu piiloutuneen raivostunutta Riveriä vessaan ja soittaneen sieltä isälleen, joka puolestaan hälytti paikalle apua.

Muun muassa El Nacional on julkaissut verkkosivuillaan kännykkävideokuvaa, joka on ilmeisesti Jessican kuvaama. Videolta välittyy puistattavan hyvin paniikinomainen tunnelma, kun malttinsa täydellisesti menettänyt River latelee Jessicalle erittäin alatyylistä tekstiä.

Myös barcelonalainen verkkomedia Metrópoli Abierta on julkaissut kyseisen videopätkän YouTube-kanavallaan:

"V***n paskaa, n***i itteäs!"

Vapaasti suomennettuna River raivoaa videopätkällä muun muassa näin:

Kuuntele! Mä olen v***u kuunnellut tota sun v***n paskaasi jo kahden vuoden ajan! Nu**i itteäs! River huutaa videolla espanjaksi Jessican nyyhkyttäessä taustalla.

Jos mun todella täytyy toimia, niin sä tulet putoamaan lattiaan ja siihen sä myös jäät! River jatkaa järkyttävää uhkailuaan.

Espanjan poliisin kerrotaan pidättäneen Riverin. Jessican on puolestaan raportoitu valjastaneen lakimiehensä tapauksen tiimoilta.

River Viiperiä, 28, epäillään naisystävänsä pahoinpitelystä.
Suomalaissukuista River Viiperiä, 28, epäillään naisystävänsä pahoinpitelystä.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »