Sekoillut ennenkin! Kuvankauniin barcelonalaismallin pahoinpitelystä epäillyllä River Viiperillä, 28, on synkkä menneisyys – nöyryytti Paris Hiltonia, veti tuntematonta turpaan, läpsi ja haukkui fania…

Uutiset | 03.04.2020 08:02

Espanjan poliisi pidätti viime perjantaina suomalaissukuisen, maailmalla menestyneen miesmalli River Viiperin, 28, jota epäillään tyttöystävänsä pahoinpitelystä.

Järkyttävän kotiväkivallan uhriksi on espanjalaismedioiden mukaan joutunut 24-vuotias Jessica Goicoechea, joka kuuluu Espanjan vaikutusvaltaisimpiin nuoriin somevaikuttajiin. Kuvankauniilla barcelonalaisella on pelkästään Instagramissa yli 1,2 miljoonaa seuraajaa.

Lue myös: Raivo repesi Espanjassa! Suomalaissukuista River Viiperiä, 28, epäillään kuuluisan mallityttöystävänsä pahoinpitelystä – barcelonalainen Jessica, 24, on supersuosittu sometähti

Ibizalla syksyllä 1991 syntynyttä Riveriä voisi kuvailla mallimaailman pahaksi pojaksi, jonka veistoksellinen ulkonäkö on vertaansa vailla mutta jonka tulisieluisuus saa hänet myös aika ajoin pulaan. Riverin äiti on suomalaisnäyttelijä Riitta Viiperi, 28, ja isänsä espanjalainen golfkenttäyrittäjä Rafael Canomanuel.

Jessica Goicoechea & River Viiperi.
Jessica Goicoechea & River Viiperi.

Sekoillut ennenkin

Ikävä kyllä kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun River ryvettyy kohuotsikoissa. Niitä alkoi putoilla syksyllä 2012, jolloin Viiperi nousi raketin lailla maailmanlaajuiseen valokeilaan alettuaan seurustella ökyhotelliperijätär Paris Hiltonin kanssa.

Lue myös: Muistatko vielä Paris Hiltonin komean, suomalaistaustaisen ex-rakkaan? River Viiperi kuhertelee mainosvideolla täysin alasti - katso!

Pari vuotta kestäneen suhteen on kuvailtu olleen myrskyisä. Paris sai huomata, että hänen puolisuomalaisen poikaystävänsä komean kuoren alla kiehui säännöllisesti.

Esimerkiksi syksyllä 2012 Riverillä leikkasi kiinni Las Vegasin yössä. Tuolloin hän oli päättänyt selvittää suukovun lyömällä erästä miestä niin, että tämä tarvitsi vammoihinsa sairaalahoitoa. Poliisit pyyhälsivät pian paikalle ja pidättivät Riverin.

Amerikkalainen ökyhotelliperijätär Paris Hilton ja suomensukuinen espanjalaismalli River Viiperi deittailivat vuosina 2012-2014.
Amerikkalainen ökyhotelliperijätär Paris Hilton ja suomensukuinen espanjalaismalli River Viiperi deittailivat vuosina 2012-2014.

Raivoa lentokentällä

Kesällä 2013 raivostunut River tuuppi naista Cannesissa. Samana vuonna YouTubessa alkoi kerätä katselukertoja video, jolla Viiperi huitaisee nimikirjoitusta pyytänyttä fania ja tylyttää tätä todella alatyylisesti Los Angelesin kansainvälisellä lentoasemalla.

Samainen LAX-kenttä on myös toiminut näyttämönä Riverin raivopuuskille Parisia kohtaan. Amerikkalaiset viihdemediat ovat monesti taltioineet videolle Viiperin turhautunutta käytöstä ja paparazzien kuvattavaksi jääneen rakkaansa hoputtamista.

Kunnioitettavalla mallinurallaan River Viiperi on edustanut catwalkeilla muun muassa Calvin Kleinia ja H&M:ää.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:All Over Press & Instagram
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!