fbq
Uutiset
17.07.2018 09:41
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Nanna Karalahti
Tässä hän on! Nanna Karalahti hehkuu äitiyden onnea - julkaisi kuvia pienestä tyttövauvastaan: ”Halkean tähän rakkauden määrään!”
Uutiset
17.07.2018 09:41
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Fitness-kaunotar Nanna Karalahden ja ex-kiekkoilija Jere Karalahden perhe kasvoi pienellä tyttövauvalla.

Nanna synnytti parin toisen yhteisen lapsen noin viikko sitten. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa parin 2-vuotias poika Jax makoilee sohvalla perheen uusimman tulokkaan kanssa.

− Rakas tyttäreni. Kiitos kun valitsit mut sun äidiksesi. Halkean tähän rakkauden määrään, Nanna kirjoitti kuvan yhteyteen.

Lue myös: Nanna Karalahti esittelee lastenhuoneidensa sisustuksen: Voi, miten söpöjä yksityiskohtia! "Vauva voi olla sylissäni jo kuukauden sisällä!" Katso video!

Nanna julkaisi tarkemman kuvan perheen uudesta tulokkaasta Rusinoita & Taateleita -tilillään, jota hän ylläpitää yhdessä Nicole Komulaisen kanssa.

- Tässä hän nyt on. Pieni kuusi päiväinen ihmisen alku. Veli ottanut erittäin hyvin vauvan vastaan. On tämä kyllä hienoa ja upeaa aikaa, kun saa nelistään viettää rauhallista vauvantuoksuista elämää. Mikään asia ei ole hienompaa kuin oma perhe, Nanna kirjoitti sydämien kera.

Lisäksi Nanna julkaisi perhekuvan Instagram-tilinsä Insta Stories -osiossa.

Koko perhe chillaa, Nanna kirjoitti kuvan päälle.

Nanna Karalahti
Tilaa Seiskan uutiskirje! »