Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Nanna Karalahti

Tässä hän on! Nanna Karalahti hehkuu äitiyden onnea - julkaisi kuvia pienestä tyttövauvastaan: ”Halkean tähän rakkauden määrään!”

Fitness-kaunotar Nanna Karalahden ja ex-kiekkoilija Jere Karalahden perhe kasvoi pienellä tyttövauvalla.

Nanna synnytti parin toisen yhteisen lapsen noin viikko sitten. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa parin 2-vuotias poika Jax makoilee sohvalla perheen uusimman tulokkaan kanssa.

− Rakas tyttäreni. Kiitos kun valitsit mut sun äidiksesi. Halkean tähän rakkauden määrään, Nanna kirjoitti kuvan yhteyteen.

Lue myös: Nanna Karalahti esittelee lastenhuoneidensa sisustuksen: Voi, miten söpöjä yksityiskohtia! "Vauva voi olla sylissäni jo kuukauden sisällä!" Katso video!

Nanna julkaisi tarkemman kuvan perheen uudesta tulokkaasta Rusinoita & Taateleita -tilillään, jota hän ylläpitää yhdessä Nicole Komulaisen kanssa.

- Tässä hän nyt on. Pieni kuusi päiväinen ihmisen alku. Veli ottanut erittäin hyvin vauvan vastaan. On tämä kyllä hienoa ja upeaa aikaa, kun saa nelistään viettää rauhallista vauvantuoksuista elämää. Mikään asia ei ole hienompaa kuin oma perhe, Nanna kirjoitti sydämien kera.

Lisäksi Nanna julkaisi perhekuvan Instagram-tilinsä Insta Stories -osiossa.

Koko perhe chillaa, Nanna kirjoitti kuvan päälle.

Nanna Karalahti


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Timo Korhonen, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!