Uutiset
Katso videot!

Nanna Karalahti esittelee lastenhuoneidensa sisustuksen: Voi, miten söpöjä yksityiskohtia! "Vauva voi olla sylissäni jo kuukauden sisällä!" Katso video!

24.05.2018 11:38

Ex-kohukiekkoilija Jere Karalahti ja hänen Nanna-vaimonsa muuttivat syksyllä Helsingin Kalasatamasta Nannan lapsuusmaisemiin Keravalle.

KATSO MYÖS: JERE KARALAHDEN NANNA-VAIMO ESITTELI VLOGISSAAN PARISKUNNAN UPEAN KODIN KERAVALLA: VALKOISTA JA HARMAATA, ISOT IKKUNAT JA SUPERPEDANTTI JÄRJESTYS!

Pariskunta osti keravalaiselta, modernilta pientaloalueelta 369 000 euron omakotitalon. Kodissa on 5–6 huonetta, keittiö, saunaosasto, kodinhoitohuone ja kaksi kylpyhuonetta. Lasitetulta terassilta pääsee omalle pienelle pihalle. Neliöitä on 152.

Lue lisää: Tänne Jere ja Nanna Karalahti muuttivat – 369 000 euron omakotitalo!

Nanna esitteli uuden kodin sisustusta huhtikuun alkupuolella (10.4.) julkaistussa vlogipostauksessaan. Nyt hän on tehnyt videolle jatko-osan, jossa päästään tutustumaan yläkerran tv-tilaan sekä lasten ja vanhempien makuuhuoneisiin.

Koti muistuttaa tyyliltään hyvin paljon pariskunnan aiempia lukaaleja: sisustuksen pääväri on valkoinen ja tavarat ovat äärimmäisen siistissä järjestyksessä. Kaksivuotiaan Jax-pojan huoneesta löytyy muun muassa puolapuut ja pallomeri, heinäkuussa syntyvän tytön tulevasta huoneesta puolestaan supersöpöjä yksityiskohtia, kuten nukkekodin mallinen hyllykkö, vaaleanpunaisia vauvanvaatteita ja valkoinen vaaterekki.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!