fbq
Uutiset
28.10.2020 10:42
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Frederik Erika Vikman
Frederik, 75, elämäkerrassaan: Vietti kesällä yön Erika Vikmanin kanssa samassa sängyssä - ylistää laulajakaunottaren muotoja: "Olin onneni kukkuloilla, enkä ollut uskoa silmiäni"
Uutiset
28.10.2020 10:42
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Laulaja Frederikistä, 75, julkaistiin keskiviikkona elämäkerta. Frederikin eli Ilkka Sysimetsän ja toimittaja Tommi Pietarisen yhdessä kirjoittama Harva meistä on Frederik (Otava, 2020) käy läpi Frederikin elämää lapsuudesta aina tähän vuoteen saakka.

Kirja loppuu erikoisesti kohtaukseen, joka tapahtui Frederikin kertoman mukaan tämän vuoden kesällä, tarkemmin heinäkuun alussa. Tuolloin helsinkiläinen Teatteri-ravintola juhli 20-vuotista taivaltaan ja juhliin oli kutsuttu runsaasti julkisuuden henkilöitä. Kirjan mukaan ravintola ei kuitenkaan ollut koronapandemian takia läheskään täynnä, mutta silti juhlat olivat Frederikin mukaan kosteat.

Lue myös: Ei voi olla totta! Miamissa lomaillut Frederik iski silmänsä tenniksen amerikkalaiseen supertähteen Serena Williamsiin: ”Ihana, isopyllyinen nainen!”

Elämäkerran mukaan Frederik päätyi ravintolan VIP-tiloissa samaan pöytään räppäri Sini Sabotagen ja tämän miesystävän kanssa. Lisäksi pöydässä istui Frederikin mukaan "upea nuori kaunotar", josta laulajalegenda ei omien sanojensa mukaan saanut silmiään irti. Kyseinen nainen oli ex-tangokuningatar, tuolloin vielä Dannyn, 78, kanssa seurustellut hittilaulaja Erika Vikman, 27.

Frederikin mukaan hän itse pysyi irti viinasta, mutta seurueen muut jäsenet joivat juomia iloiseen tahtiin.

Lue myös: Tyrmäävät bikinikuvat! Frederik, 74, iski silmänsä 21-vuotiaaseen missikaunottareen – ”Ikä on vain numero!”

"Ei sinun kannata Reetu lähteä enää kotiin"

Illan päätteeksi Reetua pyydettiin jatkoille Sini Sabotagen luo. Laulajalegenda ei nähnyt syytä kieltäytyä kutsusta ja "viehättävästä seurasta".

- Seurustelua jatkui parisen tuntia, mutta ennen pitkää yksi jos toinenkin meistä alkoi haukotella, ja isäntäpari vetäytyi yöpuulle makuuhuoneeseen, Frederik kertoo kirjassa.

Kirjan mukaan Sini Sabotage jätti makuuhuoneen oven auki, ja Erika ja Reetu jäivät kahdestaan olohuoneeseen.

- Panin merkille, että Sini jätti makuuhuoneen oven auki kuin tahtoen varjella seuraani jäänyttä kaunotarta mahdollisilta lähentely-yrityksiltä. Huippumallin mitat täyttävä yövieras ei tuntunut pelkäävän minua.

- Ei sinun kannata Reetu lähteä enää kotiin ajamaan. Jäät tänne yöksi minun viereeni nukkumaan, Frederik kertoo kirjassaan Erika Vikmanin sanoneen.

Lue myös: Syntinen seksipommi! Erika Vikman poseeraa erotiikkaa tihkuvassa asussa - kuvat!

"Mieleeni vyöryi eroottisia kuvia"

Reetun mukaan Erika kaivoi huoneiston komerosta esiin uimapatjan, jossa kaksi ihmistä mahtuisi nukkumaan. 

- Sitten hän alkoi polkea siihen tomerasti ilmaa. Minä istuin rauhallisesti sohvalla. Kun patja oli saavuttanut muhkeat muotonsa, kellistyimme sen päälle vierekkäin. Muhkeiksi havaitsin myös seuralaiseni muodot, kun hän kumartui levittämään yllemme peiton.

- Olin onneni kukkuloilla, enkä ollut uskoa silmiäni, joten suljin ne. Mieleeni vyöryi eroottisia kuvia, aistimuksia ja tunteita, Reetu kertoo kirjassa.

Lue myös: Tangokuningatar rinnat paljaana! Erika Vikman yllättää rohkeilla topless-kuvilla ja -videolla: poseeraa estottomasti hellelomallaan - katso!

Kaksikko nukahti patjalle ja päivän ehdittyä jo pitkälle Frederik heräsi. Laulajalegendan mukaan hänen ja Erikan välillä ei tapahtunut mitään koskettelua.

- Se oli vain kaunista unta, ajattelin pettyneenä, mutta sitten tunsin toisen kehon lämmön, ja kohottautuessani peiton alta hahmottui kurvikas nainen, jonka rauhallinen hengitys palautti mieleeni yön tapahtumat. Se oli kuin olikin totta, vieressäni makasi suomalainen Milon Venus, upea tangokuningattaremme Erika Vikman, johon en ollut tohtinut yöllä koskea. Sen periaatteen olen nimittäin oppinut, ettei varattuihin naisiin sekaannuta, vaikka heitä olisi roppakaupalla tarjolla – esimerkiksi keikkapaikalla.

Erika ja Danny ilmoittivat erostaan syyskuun alussa yhdessä tuumin sosiaalisen median ja verkkosivujensa välityksellä.

Lue lisää: Danny ja Erika Vikman erosivat: näin he ilmoittivat ratkaisustaan – lue pysäyttävät tiedotteet sanasta sanaan: "Haluamme kertoa oman versiomme"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »