Uutiset

Tämä radiopätkä poiki Aamulypsylle syytteen kunnianloukkauksesta ja 1,6 miljoonan euron vaatimukset - kuuntele kohulähetys!

26.09.2017 16:40

Seiska uutisoi eilen maanantaina, että espoolainen yrittäjä Jarmo Viljanen vaatii rangaistusta Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontajille Jaajo Linnonmaalle, Juha Perälälle ja Anni Hautalalle kolmesta kunnianloukkauksesta Helsingin käräjäoikeudessa.

LUE: Aamulypsyn juontajat haastettiin oikeuteen - yrittäjä vaatii jättisummaa: 1,6 miljoonaa euroa kunnianloukkauksista!

Haastehakemuksessa Viljanen katsoo, että kolmikko on esittänyt hänestä valheellista tietoa Aamulypsyssä joulukuussa 2014.

Viljanen kritisoi esimerkiksi Jaajo Linnonmaata siitä, että lähetyksessä Jaajo väitti haastatelleensa häntä lähetystä varten.

LUE MYÖS: Aamulypsyn juontajilta tyly vastaus kunnianloukkaussyytteisiin ja miljoonavaatimuksiin: vaativat syytteiden hylkäämistä!

Kun Viljaselta kysyy, että kerro vähän mistä toi idea tuli, niin kyllä hän sanoo itse, no hän ajatteli, että se vähän nopeuttaisi myyntiä, että kun se vähän muistuttaa kuitenkin tota Adidaksen kenkää.

Puolestaan Juha Perälä kehottaa Viljasta katsomaan itseään peilistä.

- Enhän mä nyt missään nimessä tässä ole haukkumassa Jarmo Viljasta ja ostamassa hänelle peiliä, jos ei mulla olis hänelle antaa neuvoa, miten hän selviää tästä. No ihan ensimmäisenä Jarmo Viljanen kävelee, ellei hänen toinen nimensä satu jo olemaan, niin kävelee kirkkoherran virastoon ja hän tekee siellä, missä ikinä tää sitten tehdään, maistraatissa ja sanoo siellä, että: Jarmo Viljanen täs terve ja haluisin muuttaa mun etunimen Lauriks. Sitten hän muuttaa nimensä Lauri Viljaseks ja sitten hän perustaa uuden, hän rupee tekee vaikka naisten käsilaukkuja ja hän voi käyttää omia nimikirjaimia, että hän käyttäs L:n, jonka sisällä tulee V. Ni hei, ja taas mennään, Perälä viittaa ranskalaiseen Louis Vuitton -merkkiin, jonka logossa todella komeilevat L- ja V-kirjaimet.

VIDEO & KUVAT: Näiden raitakenkien pilkkaamisesta Aamulypsyn juontajat joutuvat oikeuteen

Aamulypsy-juontajien lisäksi Viljanen vaatii Radio Suomipopin vastaavalle päätoimittajalle Jani Junnilalle vaaditaan rangaistusta päätoimittajarikkomuksesta.

Kuuntele koko lähetys täältä.

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!