fbq
Uutiset
25.09.2017 14:55
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus
Aamulypsyn juontajat
Aamulypsyn juontajat haastettiin oikeuteen - yrittäjä vaatii jättisummaa: 1,6 miljoonaa euroa kunnianloukkauksista!
Uutiset
25.09.2017 14:55
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus

Espoolainen yrittäjä Jarmo Viljanen vaatii rangaistusta Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontajille Jaajo Linnonmaalle, Juha Perälälle ja Anni Hautalalle kolmesta kunnianloukkauksesta Helsingin käräjäoikeudessa. Kolmikon lisäksi Radio Suomipopin vastaavalle päätoimittajalle Jani Junnilalle vaaditaan rangaistusta päätoimittajarikkomuksesta.

Haastehakemuksessa Viljanen katsoo, että kolmikko on esittänyt hänestä valheellista tietoa Aamulypsyssä joulukuussa 2014. Tapaus liittyy Viljasen yritykseen, joka toi Suomeen neljällä raidalla koristeltuja kenkiä.

Lopulta urheiluvaatemerkki Adidas haastoi firman oikeuteen, koska se katsoi, että Viljasen kengissä kopioidaan suojattua brändiä. Aamulypsyssä vitsailtiin vahingonkorvauksiin liittyvästä uutisoinnista.

Näistä viivoista olisi saanut vaikka neliön, mutta kun Viljaselta on kysytty idean alkuperästä, tämä on kyllä itse sanonut sen vähän nopeuttavan myyntiä, kun se vähän muistuttaa kuitenkin tuota Adidaksen kenkää, Jaajon kerrotaan sanoneen radiossa.

Viljanen vaatii, että Aamulypsy-trio ja päätoimittaja velvoitetaan korvaamaan hänelle loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä 1,6 miljoonaa euroa.

Tapauksesta luettiin syytteet tänään maanantaina (25.9.) Helsingin käräjäoikeudessa.

Juttua päivitetty klo 14.59.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »