Näiden raitakenkien pilkkaamisesta Aamulypsyn juontajat joutuvat oikeuteen – video ja kuvat!

Uutiset | 25.09.2017 16:00

Seiska uutisoi äskettäin, että espoolainen yrittäjä Jarmo Viljanen vaatii rangaistusta Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontajille Jaajo Linnonmaalle, Juha Perälälle ja Anni Hautalalle kolmesta kunnianloukkauksesta Helsingin käräjäoikeudessa. Kolmikon lisäksi Radio Suomipopin vastaavalle päätoimittajalle Jani Junnilalle vaaditaan rangaistusta päätoimittajarikkomuksesta.

Lue lisää: Aamulypsyn juontajat haastettiin oikeuteen - yrittäjä vaatii jättisummaa: 1,6 miljoonaa euroa kunnianloukkauksista!

Kyse on Viljasen yrityksestä, joka maahantoi neljällä raidalla koristeltuja kenkiä. Adidas-merkki, joka tunnetaan nimenomaan kolmesta raidastaan, haastoi Viljasen oikeuteen.

- Neliraitakenkä oli valtakunnallisessa jättikampanjassa Keskon Andiamo-myymälöiden mainoksissa. Kengät näkyivät myös suositussa Pelkokerroin-tv-ohjelmassa, jossa kaikki kilpailijat käyttivät neliraitakenkiäViljanen kertoi MTV:n haastattelussa.

 

#adidassuomi Tuhotaanko #4raitaa #kengät vai lahjoitetaanko #PunainenRisti #turvapaikanhakijat ❓ http://4raitaa.info

Henkilön 4stripes.info (@forstripes) jakama julkaisu

Viljanen kertoi, että kenkiä valmistettiin myös SM-liigajoukkueille heidän omilla logoillaan ja väreillään. Kaikki kengät esitettiin tuhottaviksi, mutta lopulta kengät lähetettiin tarvitseville Mongoliaan.

 

Teksti:seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!