Katso kuva!

Törkeästä rahanpesusta epäilty Sofia Belórf brunssilla luksushotellissa vain päiviä ennen pidätystään: kädessä kymppitonnin kultainen Rolex - kuva!

Uutiset | 18.07.2019 13:33

Seiska uutisoi hetki sitten, että fitness-kaunotar Sofia Belórf ja hänen avopuolisonsa Niko Ranta-aho on pidätetty. Sofiaa epäillään törkeästä rahanpesusta, Nikoa puolestaan törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingainerikoksesta.

Lue myös: Sofia Belórf ja avomies Niko Ranta-aho pidätetty - epäillään törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä rahanpesusta ja törkeästä dopingrikoksesta!

Törkeästä rahanpesusta tuomitaan vankeutta vähintään neljä kuukautta ja enintään kuusi vuotta. Teon yrityskin on rangaistava.

Törkeän huumausainerikoksen kynnys ylittyy, jos kyseessä oleva huumausaine on erittäin vaarallista tai sitä on suuri määrä. Törkeästä huumausainerikoksesta tuomitaan vähintään yhden ja enintään kymmenen vuoden vankeusrangaistukseen.

Dopingrikoksessa törkeän rikoksen raja ylittyy, kun kohteena on suuri määrä dopingainetta tai kun sillä tavoitellaan huomattavaa taloudellista hyötyä. Törkeästä dopingrikoksesta tuomitaan vähintään neljän kuukauden ja enintään neljän vuoden vankeusrangaistukseen.

Lue myös: Sokkipidätys! Tähän Sofia Belórfin ja avomies Niko Ranta-ahon 2 miljoonan euron luksustaloon poliisi teki kotietsinnän - pariskuntaa epäillään törkeistä rikoksista!

 

Luksushotellissa vain päiviä ennen pidätystä

Vielä muutama päivä sitten Sofia nautti sunnuntaibrunssista Helsingin keskustassa sijaitsevassa luksushotelli Kämpissä. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän istuu hotellin ravintolan terassialueella.

Kädessään Sofialla on noin 10 000 euroa maksava Rolex.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday brunching! 🍳🧀🥞 Kertokaa mulle Helsingin parhaat brunssit? 😋

A post shared by fitbysofia (@sofiabelorf) on

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!