Törkeästä rahanpesusta epäilty Sofia Belórf avautui luksuselämästään vain reilu viikko ennen pidätystään: "Tykkään merkkivaatteista!"

Uutiset | 18.07.2019 13:04

Seiska uutisoi hetki sitten, että fitness-kaunotar Sofia Belórf ja hänen avopuolisonsa Niko Ranta-aho on pidätetty. Sofiaa epäillään törkeästä rahanpesusta. Nikoa puolestaan epäillään törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingainerikoksesta.

Lue myös: Sofia Belórf ja avomies Niko Ranta-aho pidätetty - epäillään törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä rahanpesusta ja törkeästä dopingrikoksesta!

Sofia asuu Nikon kanssa Espanjan Marbellassa. He hankkivat hiljattain noin kahden miljoonan euron huvilan Marbellan Puerto Banusista.

Lue myös: Sokkipidätys! Tähän Sofia Belórfin ja avomies Niko Ranta-ahon 2 miljoonan euron luksustaloon poliisi teki kotietsinnän - pariskuntaa epäillään törkeistä rikoksista!

Vaikka Sofian sosiaalisen median kanavat ovat täynnä kuvia hänen hulppeasta luksuselämästään ja tuhansien eurojen arvoisista merkkituotteistaan, vakuutti hän hiljattain Seiskalle elävänsä hyvin tavallista arkea.

– Elämäni on kaukana siitä, että aloittaisin aamut juomalla samppanjaa. Arkisin menen aikaisin nukkumaan ja pidän itsestäni huolta. Toki käymme viikonloppuisin ulkona syömässä ja tykkään merkkivaatteista. Ulospäin voi vaikuttaa siltä, että Marbellassa käydään joka päivä juhlimassa, mutta sellainen elämä ei ole minua varten, Sofia kertoi Seiskalle pari viikkoa sitten.

Lue myös: Espanjassa asuva Sofia Belórf avautuu ökyelämästään: ”Elämäni on kaukana siitä, että aloittaisin aamut juomalla samppanjaa!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All day at the @thedubaimall definitely counts as cardio 😩🛍

A post shared by fitbysofia (@sofiabelorf) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Favourite hobbies: stealing boyfriend’s sweaters 🤫😌😘

A post shared by fitbysofia (@sofiabelorf) on

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!