fbq
Uutiset
19.08.2018 09:21
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Kimi Räikkönen ja Minttu Juhlivat hääpäiväänsä.
Kimi Räikkönen Minttu-vaimolle kesken riehakkaan juhlinnan: ”Voi v***u sä oot kaunis!”
Uutiset
19.08.2018 09:21
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Kimi ja Minttu Räikkönen juhlivat hääpäiväänsä Helsingissä. Pariskunta avioitui kaksi vuotta sitten romanttisessa italialaisluostarissa, mutta nyt juhlapaikaksi valikoitui kotimainen karaokebaari.

Seiska seurasi paikan päällä ravintola Wallisissa, miten Kimin ja Mintun kosteat juhlat äityivät aamuun asti jatkuneeksi biletykseksi.

Lue myös: Minttu ja Kimi Räikkösellä kostea hääpäivä Helsingissä – ryyppäsivät yli 12 tuntia karaokessa!

Kimin ja Mintun seurue juhli baarin yläparvella. Toisin kuin muiden asiakkaiden kohdalla, baarin henkilökunta ei voinut luonnollisista syistä kailottaa Kimin ja Mintun lauluvuoroja näiden omilla nimillä. Sen sijaan kerrottiin, että: ”Nyt olisi sitten taas yläkerran vuoro laulaa.

Lue myös: Harvinaisen railakas video Minttu Räikkösestä: loilotti yöllä karaokessa JVG-hittiä vauhdikkaassa juhlatunnelmassa radiotähti Anni Hautalan kanssa - katso!

Kimin omintakeinen ääni oli kuitenkin helppo tunnistaa. Iltakymmeneltä hän hoilasi Irwin Goodmanin Häirikön.

Lue myös: Kimi ja Minttu Räikkönen rellestivät karaokebaarissa – hännystelijä kantoi viinalasteja pöytään, Kimi vaati taputuksia ja uhkaili ulosheitolla!

Hieman ennen kello 3 tullutta valopilkkua Kimi vielä tyylitteli parvelta Johanna Kurkelan Rakkauslaulun. Sitä ennen hän suuntasi sanansa vaimolleen:

– Voi v***u sä oot kaunis...

Tilaa Seiskan uutiskirje! »