fbq
Uutiset
26.11.2020 17:23
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Yle
Anniina Valtonen
Suomen upein meteorologikaunotar! Anniina Valtosen säätiedotukset naulaavat suomalaiset tv:n ääreen, ja syykin on selvä - katso kuvat! "Anniinan kertomana räntäsadekin tuntuu auringonpaisteelta"
Uutiset
26.11.2020 17:23
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Yle

Ylen tv-uutisten sääosuudet ovat viime aikoina saaneet runsaasti positiivista palautetta sosiaalisessa mediassa, ja syykin on selvä.

Sekä Ylen aamussa että iltojen pääuutislähetyksissä säätiedotuksissa on nähty meteorologina yhä useammin vaalea kaunotar nimeltä Anniina Valtonen, 30, jonka pirtsakka tyyli on kerännyt huiman määrän kiitosta esimerkiksi Twitterissä.

Anniinalla ei ole julkista Instagram-tiliä, mutta Twitterissä hän on erittäin aktiivinen ja avaa siellä työpäiviensä sisältöä varsin avoimesti. Twitterissä hänellä on jo peräti 15 000 seuraajaa.

"Olet paras ja pirtein säästä kertoja"

Nuoren meteorologitähden päivitykset keräävät aina suuren määrän tykkäyksiä, ja Anniina saa Twitterissä hurjan määrän ylistävää palautetta.

Lue myös: Kumpi on kumpi?! Ensitreffit alttarilla -kaunotar ja MTV:n meteorologi ovat kuin kaksi marjaa - katso itse!

Muun muassa tällaisia palautteita Anniina on saanut viime päivinä.

- Olet paras ja pirtein säästä kertoja, jonka olen tähän mennessä nähnyt. Olen tsiikannut telkkari uutisia vuodesta 1963 lähtien. Sanoin sen suoraan vaimollenikin. Terveisin ja Onnen toivotuksin Hessu 70v.

- Olet todella magee: pirteä ja iloinen - ja minkä nuori ihminen kauneudelleen voi.

- Anniinan kertomana räntäsadekin tuntuu auringonpaisteelta.

- Pidä iloinen asenteesi ja aurinkoinen hymysi. Se loistaa meille Rovaniemelle asti.

- Anniina, kiitos kun olet ja olet oma itsesi. Asiantuntemuksesi, osaamisesi, olemuksesi ja tyylisi tekevät vaikutuksen joka kerta. Seuraan ihastuksella kädenliikkeittesi eleganssia!

Lue myös: Ohhoh, tv-meteorologit pukeutuivat napapaitoihin livelähetyksessä - katso video!

Ei pelkkää ylistystä

Mutta ihan aina Anniina ei saa pelkkää ylistystä ja kehuja. Anniina julkaisi maanantaina Twitter-päivityksensä osaa viestin, jossa tv-katsoja mollasi häntä erikoisella tavalla.

- Sinä nimim. "uskollinen katsoja", jonka mielestä olen narsisti enkä sovi brändiin... Aion hymyillä loputtomasti juuri sinulle, Anniina kirjoitti iloisesti hyväntuulisen kuvan ohessa.

Aloitti jo 22-vuotiaana

Vaikka Anniina saattaa olla joillekin tv-katsojille tuore kasvo, on meteorologikaunottarella jo pitkä ura säätiedotusten parissa. 

Anniina aloitti tv-meteorologin työt jo 22-vuotiaana Nelosen uutisissa. Ilta-Sanomille Anniina kertoi syyskuussa, että nuoresta iästään johtuen hänelle puettiin uran alussa vaatteita, jotka tekivät hänestä tarkoituksella vanhemman näköisen.

– Minut puettiin suuriin jakkuihin sekä neuleisiin ja hiukseni olivat aina tiukalla nutturalla, mitä vihasin yli kaiken. En saanut itse vaikuttaa.

– Se oli kamalaa. En tuntenut oloani yhtään mukavaksi, sillä musta yritettiin tehdä jotakin sellaista, mitä en ole. Se näkyi varmasti katsojille. Sitten Jaana Saarinen (näyttelijä) tuli pitämään meille esiintymiskoulutusta. Olen ikuisesti kiitollinen hänelle siitä, että hän antoi minulle luvan olla oma itseni ja juuri sellainen kuin olen.

Lue myös: Paljastus Huomenta Suomen kulisseista – suosikkiohjelman teko käyntiin jo aamuneljältä: Meteorologi juoksi viime tipassa suoraan lähetykseen!

Nykyisin Anniina esiintyykin Ylen uutislähetyksissä varsin nuorekkaissa vaatteissa.

Katso alta kuvia ja videoita Anniinasta hänen Twitter-tilillään.

Anniinan on voinut bongata somessa myös esimerkiksi Ylen aamu -ohjelman Instagram-tililtä.

Syyskuussa Anniina oli vieraana myös TV1:n Puoli seitsemän -ohjelmassa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »