Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
aliisa ensitreffit thumb

Kumpi on kumpi?! Ensitreffit alttarilla -kaunotar ja MTV:n meteorologi ovat kuin kaksi marjaa - katso itse!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman Aliisa ja MTV3:n meteorologi Liisa Rintaniemi muistuttavat hätkähdyttävän paljon toisiaan.

Kummallakin kaunottarella on tismalleen samanpituinen tumma tukka, ruskeat silmät ja myös heidän kasvonpiirteissään on hyvin paljon samaa.

aliisa liisa rintaniemi

Tänä syksynä Ensitreffit alttarilla -televisio-ohjelmassa Esan kanssa avioituinut Aliisa on MTV:n mukaan 26-vuotias valovoimainen ja puhelias luonnonlapsi.

Hän on ammatiltaan fysioterapeutti, ja nauttii haastavasta työstään lasten ja nuorten parissa. Aliisa toivoi aviopuolisoksi luotettavaa ja reipasta miestä.

LUE MYÖS: Ensitreffit alttarilla -morsian romahti heti vihkimisen jälkeen - liitolle järkyttävä alku: Tämä ei tunnu oikealta - video!

Liisa myös bloggaa!

Forecalla työskentelevä Liisa Rintaniemi, 38, on toiminut televisiometeorologina vuodesta 2003. MTV:n mukaan hän on toiselta koulutukseltaan lennonjohtaja.

Sääennustusten lisäksi Liisa pitää suosittua Lisbet e. blogia.

- Lisbet e. on vuonna 2012 perustettu blogi arjen fantasiasta, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Asun mieheni ja kahden poikani kanssa omakotitalossa, jota sisustamme skandinaavisen moderniin tyyliin. Ruuhkavuodet sykkivät kuumimmillaan: elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä. Tervetuloa seuraamaan, Liisa kirjoittaa bloginsa esittelytekstissä.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!