Oho
Katso videot!

Ohhoh, tv-meteorologit pukeutuivat napapaitoihin livelähetyksessä - katso video!

02.09.2018 13:30

Crop top on viime aikoina tehnyt itselleen sijaan myös miesten muodissa. Nyt napapaidasta näyttää tulleen jo siinä määrin hyväksytty vaate miesten joukossa, että säämiehet voivat käyttää sitä univormunaan. Good Morning Britain-keskustelu-ohjelman meteorologit Alex Beresford ja Joe Swash yllättivät yleisön antamalla sääennusteensa tavallista rennommassa työasussa.

– Lämpötilat etelässä eivät ole lainkaan hullummat. Odotettavissa on ehkä 21-22 celsiusta. Täydellinen napapaitasää, miehet hehkuttavat kameroille.

Miesten yllä nähty crop top on ASOS-nettikaupan miehille kauppaaman vaate joka muistuttaa erehdyttävästi naisten urheiluliivejä. Paljastava vaate on kuluneen viikon aikana jakanut ihnisten mielipiteet sosiaalisessa mediassa. Vaikka yleisöllä oli hauskaa, Beresford ja Swash eivät selvästikään itse olleet aivan sinut asuvalintansa kanssa.

– En ole koskaan ennen toivonut, että he jättäisivät sääsegmenttimme lyhyeksi, mutta tänään on ensimmäinen kerta, toteaa Bresford lopuksi.

Lähde: YouTube 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin Aki Samuli suhtautuu tulevaisuuteensa - näistä asioista hän haaveilee!

Romugrilli: ”Lauri Tähkä – yritystä laulaa, mutta on se aika toivotonta” – Romutransu Markus Kuotesaho lyttää suomalaiset supertähdet!

Katso video!

Tällaista on suomalaisen pornovideon kuvauksissa: venezuelalaistähti sai Mr. Lotharin innostumaan – K18-video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!