Suomen suosituin radioääni Jaajo Linnonmaa takoo hirmutiliä – Anni Hautalan tulot kalpenevat juontajaparin rinnalla!

Uutiset | 23.03.2019 08:32

Radio Suomipopin Aamulypsy on ollut maan suosituin aamuohjelma jo vuosikausia. Show’n kippari Jaajo Linnonmaa, 40, on myös Suomen selvästi parhaiten palkattu radiojuontaja. Jaajon juontajapari Anni Hautala, 36, on ollut aamulypsäjänä äitiyslomaansa lukuun ottamatta ohjelman alkamisesta lähtien vuonna 2006, mutta hänen tulonsa kalpenevat Jaajon rinnalla.

Lue myös: Aamulypsyn legendaarinen radiotiimi on nyt historiaa! Viimeinen lähetys tunnemyrskyä täynnä: "Meni vetistelyksi" - kuvat!

Aamulypsyn juontajat ovat siinä mielessä poikkeuksellisia radioääniä, että he ovat molemmat myös Suomen suosituimpia tv-juontajia. Jaajo aloitti Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontajana vuonna 2016. Lisäksi hän on elokuvatähti kahden Luokkakokous-elokuvan kautta. Anni on puolestaan lukenut juontokortteja muun muassa Idols-, Kaikki vastaan 1- ja Kadonneen jäljillä -ohjelmissa.

Lue myös: Idols-juontaja Anni Hautala avautuu heikkoudestaan: ”Välillä olen löytänyt itseni…”

Jaajoa ja Annia yhdistää myös yrittäjyys. Jaajo on monialayrittäjä, joka kehitti muun muassa ExtremeRun-tapahtuman. Anni puolestaan on perustanut juontotöilleen Meibijees Oy:n, joka teki viime tilikaudella 113 000 euroa voittoa.

Lue myös: Harvinaisen railakas video Minttu Räikkösestä: loilotti yöllä karaokessa JVG-hittiä vauhdikkaassa juhlatunnelmassa radiotähti Anni Hautalan kanssa - katso!

Kaksikolla pyyhkii hyvin myös siviilissä. Jaajolla on lääkärivaimonsa kanssa kolme tytärtä. Annilla on puolestaan alakouluikäinen poika, ja hän elää nykyään avoliitossa stand up -koomikko Niko Kivelän kanssa.

Jaajon tulot 2017

Ansio: 147 718 €

Pääoma: 27 331 €

Mätkyt: 6 277 €

Annin tulot 2017

Ansio: 56 283 €

Palautus: 1 342 €

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!