fbq
Uutiset
25.01.2019 12:52
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
aamulypsy
Aamulypsyn legendaarinen radiotiimi on nyt historiaa! Viimeinen lähetys tunnemyrskyä täynnä: "Meni vetistelyksi" - kuvat!
Uutiset
25.01.2019 12:52
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Suomen suosituimpiin radio-ohjelmiin kuuluvan Aamulypsyn juontajatiimi hajosi virallisesti tänään perjantaina, kun Jaajo Linnonmaa, Anni Hautala ja Juha Perälä juonsivat viimeisen aamulähetyksensä yhdessä Radio Suomipopilla.

10 vuotta Linnonmaan ja Hautalan kanssa aamuja lypsänyt Perälä ilmoitti tämän viikon alussa, että hän lopettaa Aamulypsyn juontamisen ja siirtyy tekemään muita töitä.

- Tänään lähti käyntiin viimeinen viikkoni Aamulypsyssä. 10 vuotta on tullut putkeen herättyä 05.00, mutta nyt on aika muuttaa hieman kaavaa ja jättää tämä rutiini ainakin toistaiseksi. En vielä tiedä, missä matkani jatkuu, mutta teen tässä vielä muutamat jaksot urheilupodcastia Mestarit sekä muutamat ennalta sovitut työt. Tässä vaiheessa haluan sanoa Kiitos kaikille tähänastisella matkallani mukana olleille. Kiitos Työnantajalle, Aamulypsylle ja kaikille työkavereille sekä erityisesti Kaikki Kuulijat, TE olette tämän kaiken mahdollistaneet. Tämä on ollut upeaa aikaa, Kiitos!! Perälä kirjoitti maanantaina Instagramissa.

Lue myös: Juha Perälä jättää Aamulypsyn - supersuosittu radio-ohjelma hajoaa! ”En vielä tiedä, missä matkani jatkuu"

Perälän viimeinen lähetys oli tunnemyrskyä täynnä. Lähetys oli täynnä itkua ja naurua, ja Perälän vuosia Aamulypsyssä muisteltiin vuolaasti.

Perälä sai myös läksiäislahjoja ja viimeisessä lähetyksessään hän vastaanotti lahjoja ja halauksia muun muassa HIFK:n cheerleadereilta sekä Hovimuusikko Ilkalta, joka esitti Perälälle itse sanoittamansa kappaleen Elastisen Supervoimii-biisin sävelin.

Lähetyksen loputtua Perälä sai halauksia koko Nelosen radioväeltä johtoa myöten.

Lue lisää: Juha Perälän sokkilähtö Aamulypsystä järkyttää – fanit riekaleina: ”Nyt tuli suru puseroon!”

"Se oli sitten siinä"

Jaajo Linnonmaa kuvaili viimeisen lähetyksne jälkeisiä tunnelmia Instagram-tilillään seuraavasti:

- Se oli sitten siinä! Meni vähän vetistelyks, mutta voiko kukaan muuta odottaa. Peris VEKS! Jaajo kirjoitti sydämen kera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se oli sitten siinä! Meni vähän vetistelyks, mutta voiko kukaan muuta odottaa ❤️ Peris VEKS!

Henkilön Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2) jakama julkaisu

Anni Hautala julkaisi Instagram-tilillään puolestaan videon Perälän vuosista Aamulypsyssä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks Peris❤️

Henkilön Anni Hautala (@annihautala) jakama julkaisu

Myös Suomipopin Instagram-tilillä Perälän lähtöä kunnioitettiin.

- Anni halasi niin kovaa, että Periksellä meni selkä 😂 Mut onhan tämä huikea joukko. Tuu vielä hetkeksi Aamulypsyn pariin, kohta viedään Periksen vikoja minuutteja taajuudella! 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »