fbq
Uutiset
22.04.2020 14:04
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus & Panu Hörkkö
Belorf
Stefan Thermaniin yhdistetty Sofia Belórf julkaisi erikoisen päivityksen - ovatko nämä jäähyväiset vankilassa istuvalle Niko Ranta-aholle?
Uutiset
22.04.2020 14:04
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus & Panu Hörkkö

Hankalaksi menee! Iltalehti kertoo, että törkeistä rikoksista epäilty ja tutkintavankeudessa istuva liikemies Niko Ranta-aho ei saa edelleenkään tavata Sofiaansa, sillä hovioikeus ei suostunut höllentämään tiukkoja yhteydenpitorajoituksia, Nikon kantelusta huolimatta. Niko voi tällä hetkellä jutella vain asianajajansa kanssa. Eristys todennäköisesti kestää siihen saakka, kunnes tuomarin nuija napsahtaa tuomion merkiksi.

Niko on elätellyt kuukausikaupalla toivoa tavata Sofia. Maaliskuussa Niko meni ja tunnusti syytteensä pääosin oikeiksi, varmistaen samalla pitkän vankeustuomion itselleen. Voi olla, että tunnustaminen leikkaa kakkua hieman maksimista, eli 13 vuodesta ehdotonta vankeutta. Spekulaatiot ovat kuitenkin turhia ennen kuin oikeus päätöksensä antaa, mutta yleisen käytännön mukaan ensikertalainen istuu tuomiostaan alle puolet, ja tästä ajasta vähennetään tutkintavankeudessa viettetty aika. Nikon kohdalla hiekka alkoi valua tiimalasissa viime heinäkuussa, pian Ruisrock-festivaalin jälkeen, kun poliisi otti hänet kiinni. 

wy

Hämmennystä

Sofiallakin on lusikkansa Katiska-sopassa, joskin häntä koskevat syytteet eivät ole vyyhdin pahimpia: perusmuotoinen huumausainerikos ja tuottamuksellinen rahanpesu. Tällaisista rötöksistä ensikertalainen selviää yleensä ehdollisella. Tuomion aika koittaa (ehkä) kesällä ja tuomiota todennäköisesti seuraavat valitukset hovioikeuteen, puolin ja toisin.

Ihmissuhderintamalla tunnelmat ovat epävakaiset. Niko on viestittänyt olevansa erittäin hämmentynyt siitä, mitä Seiska on paljastanut Sofian tekemisistä siviilissä. Pääsiäispyhien aikana nimittäin sattui yhtä sun toista. 

Pääsiäisdraama

Toisena pääsiäispäivänä mediapersoona Martina Aitolehti ilmoitti yht äkkiä somessa, että hänen ja liikemies Stefan "Stefu" Thermanin pitkä yhteiselo on päättynyt. Stefun pyhät olivat täynnä vaaroja. Seiska kertoi miehen ajaneen Jaguar-merkkisellä laina-autolla eromainingeissa poliisin ratsiaan ja miekkataksilla kamarille. Seuraukset: epäilyt törkeästä rattijuopumuksesta ja jonkinasteisesta huumausainerötöksestä.

Sofian Stefu-rakkaan viikonlopun rattikäry - epäily myös huumeista!

Tämä ei Stefua kuitenkaan rauhoittanut, oikeastaan päin vastoin. Helsingissä Stefua odotti nimittäin Sofia. Pääsiäismaanantaina alkoikin varsinainen ralli, johon sisältyi ainakin limusiini-Mersulla ajelua ympäri pääkaupunkiseutua.

wet

Paparazzi iski! Sofia poistumasta Stefun luota, pieni Bambi-koira kainalossaan! 

Myöhemmin Martina myönsi, että yksi eron syy oli juurikin kolmiodraama. Kaupungilla liikkuneiden huhujen ja Seiskan paparazzikuvien perustella mainitussa draamassa pääosat kuuluvat Sofialle, Stefulle ja Martinalle. Sivurooli lankeaa telkien takana istuvalle Nikolle, joka on siis erittäin hämmentynyt Sofian ja Stefun yhteydestä. Vielä jokin aika sitten Sofia nimittäin kertoi, että vaikka Niko onkin vankilassa, ei rakkaus ole kuollut mihinkään.

 

Video: Sofia saapui oikeustalolle tukemaan Nikoa (talvi 2020).

27.11.2019: "Lupaan olla sun"

Sofia on pysynyt somensa perusteella varsin tyynenä kaiken pyörityksen keskellä. Hänen Instagram Storynsa mukaan arki sujuu kauneutta hoitaen (hiustenpidennykset poistettu!) sekä koiran kanssa puuhastellen. Yksi pieni, jo näkyviltä poistunut, mietelause kuitenkin pisti silmään muutoin arkisessa IG-tarinapostauksessa keskiviikkona 22.4.

Se on mietelause.

Muista tämä: 
Kukaan ei ole stressaamisen arvoinen. Mene eteenpäin. On ihan OK jättää ihminen taakse.
Mene, ja etsi itsesi. Maailma on sinun ja elämä jatkuu.

Onko kyseessä virtuaalinen jäävyväinen Nikolle? Jos on, niin sitä herra ei ainakaan omakätisesti pääse somesta katsomaan. Toisaalta kyseessä voi olla terveinen ihan kenelle vaan Sofian tuttavalle. Niitä nimittäin riittää, sillä fitness-kaunottaren IG-tiliä seuraa yli 71 tuhatta silmäparia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bambi your mama is #30 🥳

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf) on