fbq
Uutiset
18.04.2020 10:38
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus
niko ranta-aho
Niko Ranta-ahon huhutaan joutuneen terveyssyiden vuoksi sairaalaan – asianajaja kommentoi: Kaikkeen tottuu!
Uutiset
18.04.2020 10:38
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus

Kulunut viikko on ollut Katiska-vyyhdin päätekijä Niko Ranta-aholle painajaismainen. Alkuviikosta paljastui, että Ranta-ahon tyttöystävä Sofia Belórfilla on ollut pitkään salasuhde Martina Aitolehden kanssa vuosia seurustelleen liikemies Stefan Thermanin kanssa. 

 

Ranta-aholla on yhä tiukat yhteydenpitorajoitukset ulkomaailmaan, eikä hän ole saanut keskustella suhteensa tilasta Sofian kanssa. Keskiviikkona Ranta-aho jäi terveyssyihin vedoten pois oikeudenkäynnistä, joten epäilyt hänen vointinsa romahtamisesta voimistuivat. 

Perjantaina useat eri lähteet kertoivat Seiskalle, että Ranta-aho olisi siirretty sairaalaan. Seiska tavoitti lauantaiaamuna Ranta-ahon asianajaja Hannu Kaitaluoman, joka kumosi väitteen. 

- Ei pidä paikkaansa. Hän voi nyt jo paremmin. Kaikkeen tottuu, sanotaan näin, Kaitaluoma tuumasi. 

Niko Ranta-aho mikkelin vankilassa
Niko Ranta-aho Mikkelin vankilassa alkuvuodesta 2020.

Katiska-oikeudenkäynnissä on kolmen viikon tauko. Kaitaluoman mukaan Ranta-aho olisi voinut siirtyä odottamaan oikeudenkäyntiä Mikkeliin, mutta halusi jäädä Pasilan poliisivankilaan. 

Ranta-aho ei saa nyt tavata ketään muuta kuin avustajaansa. Tiukat yhteydenpitorajoitukset saattavat pysyä voimassa henkilökuulemisten loppuun saakka eli pitkälle kesään saakka

Tilaa Seiskan uutiskirje! »