fbqStefan Therman ja Sofia Belórf pitivät rajut votkabileet ökyasunnossa – isännöitsijä vaatii Martina Aitolehdeltä selvitystä! | Seiska
Martina Aitolehti, Sofia belorf ja Stefan Therman

Stefan Therman ja Sofia Belórf pitivät rajut votkabileet ökyasunnossa – isännöitsijä vaatii Martina Aitolehdeltä selvitystä!

Uutiset | 01.05.2020 08:01

Vietettyään pari päivää Hangossa Martina Aitolehden kanssa Stefan "Stefu" Therman palasi viime viikon tiistaina Helsinkiin Sofia Belórfin luokse. Kohupari käynnisti jälleen sellaiset bileet, että heikkopäisimpiä hirvitti.

Lue myös: Martina Aitolehti ja naapurit raivostuivat! Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin raju bileputki – paparazzikuvat Seiskassa!

Stefu ja Sofia menivät ensin juhlimaan Helsingin Kuusisaareen erään liikemiehen asunnolle.

Sieltä kohupari jatkoi keskiviikon puolella Martinan ja Stefun kotiin Helsingin Eiranrantaan. Tai oikeastaan voidaan puhua vain Martinan asunnosta, sillä hän on siellä kirjoilla. Stefun osoite on virallisesti Hangossa.

Lue myös: Nyt meni Martina Aitolehden kuppi nurin - suorasanainen purkaus somessa kolmiodraamasta: "Missä moraali ja empatia?"

Martina Aitolehti asuu Helsingin äveriäiden keskellä Eiranrannassa.
Martina Aitolehti asuu Helsingin äveriäiden keskellä Eiranrannassa.

Pippaloivat parvekkeella

Juhlista tupsahteli Seiskalle lukuisia vinkkejä. Eiranrannan asuintalot ovat lapsiperheiden, diplomaattien ja varakkaiden eläkeläisten tyyssija, eikä siellä ole moisiin rälläämisiin totuttu.

Kun paparazzi ehätti paikalle, meno oli yltynyt jo hurjaksi. Hilpeä Sofia keimaili parvekkeella Stefun heiluessa hänen vierellään drinkkejä kumoten ja tupakkaa tuprutellen.

Lue myös: Raju bileputki pääsiäisenä! Sofia Belórf ja Stefan Therman huristelivat Mersu-limusiinilla juhlista toisiin – paparazzikuvat!

Kännikuntopyöräilyä

Juhlat jatkuivat läpi yön. Sosiaalisessa mediassa nähtiin keskiviikkona video, jossa Stefun kaveri polkee aamuseitsemältä kuntopyörää ja juo raakaa vodkaa pullon suusta Stefun karjuessa taustalla.

Naapurit hiiltyivät remubileistä pahemman kerran. Seiskan tietojen mukaan taloyhtiön isännöitsijä on lähettänyt Martinalle juhlista tulikivenkatkuisen kirjeen, jossa vaaditaan selvitystä tapahtuneesta.

 

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!