fbq
Uutiset
17.06.2020 20:49
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Niko Ranta-aho
Niko Ranta-aho palasi jytinällä Instagramiin - keräsi tuhansia seuraajia hetkessä: Olen vapaa!
Uutiset
17.06.2020 20:49
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Katiska-vyyhdissä pääepäiltynä ollut Niko Ranta-aho palasi rymisten sosiaalisen median maailmaan. Hän avasi pitkään yksityisenä olleen Instagram-tilinsä julkiseksi samana iltana, kun käveli vapauteen Helsingin Käräjäoikeudesta juhannusta edeltävänä keskiviikkona. 

Lue lisää: IL: Katiska-vyyhdin pääepäilty Niko Ranta-aho vapautui - hinkusi kalasoppaa ja peseytymistä: kaipasi suihkua ilman sandaaleja!

Suosittu mies

Muutamassa tunnissa hänen seuraajamääränsä kasvoi yli puolella. Hänen tiliään tapittaa tällä hetkellä 6416 seuraajaa. Ennen vapautumista samainen lukema oli 2597 käyttäjätiliä sovelluksen sisällä. 

Tililleen hän on lisännyt yhden kuvan, jossa häntä haastatellaan. Sen lyhyt mutta ytimekäs kuvateksti kumpuaa onnellisuutta. 

- Olen vapaa! Niko kirjoittaa englanniksi. 

Miehen vapauden hilpeyttä kuvastaa myös hänen Instagram-tarinoihin lisäämänsä lyhyt video, joka on kuvattu hänen perspektiivistään. Siinä mies astelee Helsingin kodissaan vapaana miehenä. Videon taustalle hän on valinnut Kanye Westin Homecoming -kappaleen, jossa on taustalaulajana Coldplayn keulakuva Chris Martin

Lue lisää: Syyttäjän käsitys Katiska-jutun pääepäilty Niko Ranta-ahosta: Ailahteleva, ennalta-arvaamaton, ihannoi rikollista elämäntapaa... - näin Niko vastasi!

Niko ei ole ollut asunnossaan noin vuoteen. Hänelle asunto on lähes uudenkarhea, koska hän ei ole päässyt näkemään kotiaan remontoinnin jälkeen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i am free 🙏

A post shared by Niko Ranta-aho (@rawrane) on

Uskoi vapautumiseen 

Nikon asianajaja Hannu Kaitaluoma uskoi päämiehensä vapautumiseen jo maanantaina 15. kesäkuuta. Tuolloin hän ajatteli, että Niko vapautuisi lähiviikkojen aikana. Asianajajan silmissä Niko voi hyvin lähes vuoden eristyksestä huolimatta.

- Kyllä hän on yllättävän hyvin pärjännyt tuolla putkassa. 

Nikon exää, Sofia Belórfia, kuullaan oikeudessa todennäköisesti juhannuksen jälkeen.