Vain Seiskassa!
Johanna Tukiainen.

Soppa sakenee! Tuksu tyrmistyi ravintoloitsijan väitteistä – vaatii 1000 euroa korvausta ja tykittää täysillä takaisin: ”Se on aivan törkeä vale!”

15.03.2019 09:48

Seiska raportoi torstaina 14.3 raivostuneesta ravintoloitsijasta, jonka syyttävä sormi osoittaa Johanna Tukiaista. Lempäälässä ravitsemusliikettä pyörittävä Mika Impola tilitti kohublondin kylmänviileistä keikkaohareista.

Tuksun piti saapua esiintymään lauantaina 9.3. paikalliseen Välibaariin, mutta mitään keikkaa ei koskaan nähty. Impolan mukaan Tuksu oli raivostunut iltamien nimestä, sillä tapahtumaa markkinoitiin Paskan Musiikin Iltana.

Lue myös: Kylmänviileät keikkaoharit! Johanna Tukiaista ei nähty Paskan Musiikin Illassa Lempäälässä - ravintoloitsija raivona: "Ei enää ikinä Tuksua!"

Ravintoloitsija vakuutteli, että nimestä oli kerrottu Tuksulle etukäteen. Seiskan tavoittama kohublondi on itse täysin toista mieltä.

- En todellakaan ollut tietoinen tapahtuman nimestä. Se on aivan törkeä vale! Tuksu, 40, tykittää puhelimeen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Johanna Tukiainen ei aio maksaa senttiäkään takaisin saamastaan etukäteispalkkiosta. Päinvastoin, hän penää lisää rahaa lempääläläiseltä ravintoloitsijalta. – Heidän pitäisi maksaa vahingonkorvaus kunnianloukkauksesta, koska mainostivat niin iljettävästi keikkaani. (kuva: Johannan kotialbumi)
Johanna Tukiainen ei aio maksaa senttiäkään takaisin saamastaan etukäteispalkkiosta. Päinvastoin, hän penää lisää rahaa lempääläläiseltä ravintoloitsijalta. – Heidän pitäisi maksaa vahingonkorvaus kunnianloukkauksesta, koska mainostivat niin iljettävästi keikkaani.

Suuria näkemyseroja

Tuksun mukaan sekään ei pidä paikkaansa, ettei hän olisi vastannut koko keikkapäivänä puhelimeensa. Impola kertoi aiemmin Seiskalle yrittäneensä ottaa tuolloin useamman kerran yhteyttä kohublondiin, mutta tuloksetta.

- En saanut heiltä ainoatakaan puhelua. Tapanani on tosin nukkua tosi myöhään aina keikkapäivänä…

- Mutta kun olin sitten lähdössä keikalle, niin aloin saada ystäviltäni sellaisia viestejä, että ”Katso Johanna, miten törkeällä tavalla keikkaasi mainostetaan!” Vasta siinä vaiheessa luin tästä Paskan musiikin illasta, ja sehän oli aivan täydellinen häväistys.

Lue myös: Lemmenkipeän Johanna Tukiaisen uskomaton käytös tyrmistytti Silja Symphonylla – vieraan naisen huuto lopetti härskit soidinmenot!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Tältä Johanna Tukiainen näyttää nykyään (kuva: Johannan kotialbumi)
Tältä Johanna Tukiainen näyttää nykyään (kuva: Johannan kotialbumi)

Jupakka ennakkomaksusta

Kokonaan oma lukunsa ohareissa on Tuksulle maksettu palkkio. Impola kertoo pulittaneensa Johannalle etukäteen 200 euroa, jotka hän toivoisi saavansa takaisin.

- En missään nimessä aio maksaa sitä! Jos kerran kunniaani on näin törkeästi loukattu, miksi ihmeessä minun pitäisi maksaa kenellekään? Tuksu jyrisee ja jatkaa:

- Päinvastoin, he ovat minulle velkaa törkeästä kunnianloukkauksesta. Sanoisin, että sellaiset 1000 euroa.

Lue myös: Johanna Tukiainen löysi kaksoisolentonsa suoraan Hollywoodista! Yksi asia erottaa kohublondit: "Olisin itse nyt miljonääri"

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Tältä Johanna Tukiainen näyttää nykyään (kuva: Johannan kotialbumi)
Tältä Johanna Tukiainen näyttää nykyään (kuva: Johannan kotialbumi)

Usko muutti elämän

Tuksu on niin suivaantunut kahakastaan Välibaarin kanssa, että hän haluaa hieman puhdistaa ryvettynyttä mainettaan.

- Olen ensinnäkin tullut uskoon ja olen nykyään aivan umpiraitis. Olen siis absolutisti, eli en juo alkoholia ollenkaan. Elämäni on muuttunut uskoontulon myötä radikaalisti, Tuksu vakuuttaa.

- Olen ymmärtänyt oman ihmisarvoni ja ihmisoikeudet, jotka ovat uskoakseni samanlaiset kuin kenellä tahansa muullakin.

Lue myös: Johanna Tukiainen tänään 40 vuotta – muistatko nämä uskomattomat kuvat ja käänteet kohublondin uralta?!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Tältä Johanna Tukiainen näyttää nykyään (kuva: Johannan kotialbumi)
Tältä Johanna Tukiainen näyttää nykyään (kuva: Johannan kotialbumi)

”Ei mitään järkeä”

Keikkaoharit eivät kuulemma normaalisti kuulu hänen repertuaariinsa.

- Ei tietenkään, yleensä keikkani menevät erinomaisesti. Viimeksi vedin settini Ikaalisissa aivan sopimuksen mukaan. Olen myös esiintynyt useamman kerran Kokkolassa, eikä sielläkään ole ollut mitään valittamista.

- Esiinnyn siis ihan mielelläni, mutta mentaliteettini on se, etten lähde sellaiselle keikalle, jossa jo etukäteen haukutaan ja nauretaan minulle. Eihän sellaisessa ole mitään järkeä!

Minkälainen meininki keikoillasi nykyään on?

- Esitän entisiä hittibiiseistäni ja mukana on aina yksi viehättävä esiintyjä. Tanssin itsekin hienoissa iltapuvuissa. Se on suorastaan taiteellista, Tuksu maalailee.

- Tarvitsisin kuitenkin lisää kappaleita. Olen jo ottanut yhteyttä erilaisiin tuottajiin.

Millaista musiikkia haluaisit sitten tehdä?

- Sellaista, joka ei ole liian kristillistä. Tiedän sellaisen ärsyttävän joitakin ravintola-asiakkaita.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan toimitus, Johanna Tukiaisen kotialbumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!