Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Johanna Tukiainen täyttää 40.

Johanna Tukiainen tänään 40 vuotta – muistatko nämä uskomattomat kuvat ja käänteet kohublondin uralta?!

Kohukaunotar Johanna Tukiainen täyttää 40 vuotta tänään sunnuntaina heinäkuun 29. päivänä. On aika juhlia synttäreitä ja käydä läpi Johannan elämänkäänteet julkisuusvuosilta.

Lue lisää: Tunnistatko kohukaunotarta? Nelikymppisiään huomenna juhliva Johanna Tukiainen poseerasi Seiskan tähtityttönä 20 vuotta sitten – kuva!

Järisyttävä tekstarikohu!

Johanna Tukiainen

Kansallisen tason uutisjärinää Johanna aiheutti vuonna 2008, kun Hymy-lehti julkaisi Johannan ja silloisen ulkoministerin Ilkka Kanervan vihjailevat tekstiviestit. Kohun seurauksena Kanerva menetti misterinsalkkunsa. Johanna kertoi yrittäneensä estää viestien julkaisun siinä kuitenkaan onnistumatta.

Lue myös: Johanna Tukiainen muutti uuteen kotiin: Uusi talo, oma piha, sauna ja pinkki-valkoinen sisustus!

Sairasti malarian!

Johanna Tukiainen

Vuosi 2008 ei ollut Johannan parhaimpia, sillä hän sairastui vakavasti Afrikan-lomallaan. Malaria vei Johannan teho-osastolle hengityskoneeseen asti. Julia-sisko kertoi, että Johanna ei olisi ottanut malarian estolääkitystä varoituksista huolimatta.

Oma tanssiryhmä!

Johanna Tukiaisen tanssiryhmä

Vuonna 2003 Johanna perusti oman tanssiryhmän Glamour Dollsin. Ryhmässä tanssi aikoinaan myös Johannan sisko Julia. Glamour Dolls tekee edelleen keikkoja.

Laulajana!

Johanna Tukiainen laulaa.

Kohublondina tunnettu Johanna on tehnyt uraa myös laulajana. Hän on julkaissut kahdeksan kappaletta, joista suosituin, Lööppijulkkis, julkaistiin CD-singlenä vuonna 2009.

Lue myös: Johanna Tukiainen häädettiin kodistaan, myös häät peruttiin: tällainen tavarakaaos Tuksun asunnossa odotti häätöpäivänä – kuvat!

Naimisissa alle vuoden!

Tuksun häät.

Johanna on ehtinyt olla myös naimisissa. Hänet ja Arto Länsman vihittiin helmikuussa 2011, ja Seiska uutisoi häistä yksinoikeudella. Valitettavasti avio-onni ei jatkunut pitkään. Johanna haki avioeroa myrskyisästä avioliitosta vain kolme viikkoa häiden jälkeen. Avioero astui voimaan joulukuussa 2011.

Lue myös: Johanna Tukiainen muutti maalle - tällainen on kohublondin uusi koti! Katso kuvat!

Suuri suru!

Johanna ja Julia Tukiainen

Johanna oli hyvin läheinen pikkusiskonsa Julia Tukiaisen kanssa. Kaksikko esiintyi yhdessä sekä lomaili ympäri maailmaa. Julia menehtyi yllättäen vuonna 2013 vain 30-vuotiaana.

Tuli uskoon!

Johanna Tukiainen

Vuonna 2016 uskoon tullut Johanna jakaa toisinaan kristillistä sanomaa keikoillaan sekä kaduilla. Ylen kuvaamassa dokumentissa Johanna kannustaa yleisöään uskomaan Jumalaan. Katulähetystyössään Johanna on luottanut lentolehtisten jakamiseen.

 


Teksti:
Emmi Ikonen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!