Johanna Tukiainen

Lemmenkipeän Johanna Tukiaisen uskomaton käytös tyrmistytti Silja Symphonylla – vieraan naisen huuto lopetti härskit soidinmenot!

02.03.2018 16:45

Suomenlahdella vuosikymmeniä seilanneet ruotsinlaivat ovat perinteisesti paatteja, joihin mennään viihtymään ja nauttimaan.

Tavallisilla reittiristeilyillä meno on monesti hillitympää kuin esimerkiksi erilaisilla bileristeilyillä, mutta toisinaan myös tavallisilla risteilyillä yökerhon hämyisyydessä sekä varsinkin hyttien suojissa tapahtuu kaikenlaista.

Harvemmin käy kuitenkaan niin, että meno yltyy lapsiperheiden ja vanhusten suosimassa humppabaarissa aivan hävyttömyyksiin. Viime lauantaina (24.2.) niin kuitenkin kävi, vieläpä lukuisten kauhistuneiden katseiden alla.

M/S Silja Symphony. Kuvituskuva.
M/S Silja Symphony. Kuvituskuva.

 

Seiskan silminnäkijän mukaan tapahtumat alkoivat vyöryä viime viikon lauantai-iltana Silja Symphonyn yleensä seesteisessä tanssiravintola Atlantiksessa.

– Vietimme siinä kaikessa rauhassa iltaa, kun yhtäkkiä Johanna Tukiainen ilmestyi tanssiravintolaan. Onhan hän sillä tavalla aika tunnistettava henkilö, silminnäkijä luonnehtii Seiskalle.

– Hän oli ilmeisesti itsekseen liikenteessä, mutta osasi kyllä ottaa kunnolla ilon irti.

Lue myös: Johanna Tukiaisen kodin asuntonäyttö paljasti karmeita asioita - tältä huutokaupattavassa kämpässä näytti jo vuosi sitten!

Eikä kohublondin tarvinnut kauaa kärvistellä itsekseen. Illasta kehkeytyi kuulemma pikavauhtia kaikkea muuta kuin yksinäinen Johannalle.

– Jotain hän siinä aluksi heilui viinipullon kanssa, mutta eksyi sitten aika nopeasti nuorten miesten pöytään. Olisivatkohan olleet sellaisia parikymppisiä miehiä, Seiskalle aprikoidaan.

Lemmenkipeä Johanna lähestyi rohkeasti parikymppisiä köriläitä ruotsinlaivan humppabaarissa.
Johanna lähestyi rohkeasti parikymppisiä köriläitä ruotsinlaivan humppabaarissa.

 

– Johanna istuskeli tiiviisti näiden miesten keskellä, kunnes alkoi harrastaa sylitanssia heidän kanssaan! Johanna nousi hajareisin näiden miesten päälle ja tarjosi kyllä melkoisen show’n.

Silminnäkijämme huokaakin, ettei lähettyvillä näkynyt lapsiperheitä illanvietossa.

– He olivat onneksi kauempana tanssimassa. Itse taas seurasin miesystäväni kanssa ihmeissäni, miten Johanna alkoi antaa suudelmia näiden miesten kaulalle. Yhdestä nuoresta miehestä hän tuntui innostuvan aivan erityisesti.

– Ja sitten hän siinä vetäisi myös paitansakin ylös siten, että esitteli miehille rintojaan. Onneksi Johannalla oli sentään rintaliivit yllään.

Johanna Tukiainen

Mitenkäs nämä nuoret orit suhtautuivat Johanna touhuihin?

– Heitä nauratti kovasti. Vaikuttivat ottavan sen enemmän tai vähemmän huumorilla, mutta kyllä siellä aika kuuma tunnelma oli, Seiskalle vakuutellaan.

Lämpöisyydessään laavaa vastanneet soidinmenot kuitenkin keskeytyivät hetkeksi, kun sivullisen naisen huuto raikui humppabändin säestämässä illassa.

Lue myös: Tuksu sai porttikiellon Facebookiin - jakoi kristillisiä varoituksia: "Äänestin Laura Huhtasaarta!"

– Joku nainen siellä tosiaan huusi kovalla äänellä, että ”Kyllä Johanna nyt tarvitsisi miehen!”

Tarina ei kuitenkaan kerro, miten pitkälle Johannan ja miesten yölliset soidinmenot oikein yltyivät.

– Kyllä me hipsimme siitä jo sitten mieheni kanssa omaan hyttimme!

Lue lisää herkullisia Kääk!-juoruja torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan toimitus, lukijan kuva

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!