Uutiset
Katso kuvat!

Johanna Tukiainen löysi kaksoisolentonsa suoraan Hollywoodista! Yksi asia erottaa kohublondit: "Olisin itse nyt miljonääri"

04.12.2018 14:29

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen, 40, julisti viikonloppuna julkisessa Facebook-päivityksessä löytäneensä Hollywoodista Thrista Paytas -nimisen kaksoisolennon.

Lue myös: ISRAELISSA LOMAILEVA JOHANNA TUKIAINEN KERTOO LAIHTUNEENSA KAKSI VAATEKOKOA: "PAINO VAAN PUTOAA" - KATSO, MILTÄ HÄN NÄYTTÄÄ NYT!

"Molemmat ovat..."

Maanantaina (3.12.) Johanna kertoi pitkässä Facebook-päivityksessään, että häneen on otettu paljon yhteyttä kaksoisolentoonsa liittyen, ja että "ilkeät suomalaisnaiset" ovat kaivaneet hirveitä kuvia hänestä. Hän pyytääkin, ettei hänestä levitettäisi enää väärää tietoa. 

Molemmat ovat silikoniblondeja joilla on paksut huulten täytteet. Molemmat rakastavat pinkkiä, Hello Kittyä ja koiria. Molemmat ovat tehneet laulubiisejä ja näytelleet (Johanna opiskeli myös näyttelemistä Losin lähellä Pasanassa sekä näytteli Losin teattarikerhoissa), Johanna kirjoittaa. 

- Molemmilla on juutalainen exä. Molemmat ovat ex-strippareita. Molemmat ovat puheliaita ja ulospäinsuuntautuneita. Molemmat ovat tehneet kauan aikaa videoblogia. Molemmilla on muodot kohdillaan (kummatkaan eivät ole tikkulaihoja). Molemmat saivat poikaystäviltään lahjaksi pomeranian koiranpennut , Molemmat pitävät luksuksesta......, Johanna jatkaa kirjoituksessaan. 

johanna ja tuksu
Thrista on tasan kymmenen vuotta nuorempi kuin Johanna. 

Kieltäytyi miljoonista

Johanna toteaa, että yksi suuri ero heissä kuitenkin on: hän itse on uudesti syntynyt kristitty, joka kieltäytyi paholaisen tarjouksesta, Thrista puolestaan ei ole. 

Hän KIELTÄYTYI paholaisen miljonääritarjouksesta ja USA:n laajuisesta kuuluisuudesta vuonna 2015 Jeesuksen Kristuksen nimessä, Johanna kirjoittaa ja viittaa itseensä. 

- Hän myi sielunsa pirulle vastineeksi maineesta, kunniasta, suosiosta ja rahasta, Johanna kirjoittaa kaksoisolennostaan. 

 
Päivityksen jälkeenmeno on vain yltynyt Johannan Facebook-seinällä. Lukuisissa kommenteissa ja päivityksissä kohublondi haluaa selventää entisestään, kuinka hänen kaksoisolentonsa ei ole uskossa, ja hän puolestaan on. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus, Rexfeatures
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!