Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Paula Vesala asuu ökykartanossa.

Söpö saunarakennus ja uima-allas! Vain elämää -tähti Paula Vesala asuu ökykartanossa – kuva!

Matkalaukkuelämä on vienyt Paula Vesalaa, 37, Helsingin kautta Los Angelesiin ja taas takaisin Suomen pääkaupunkiin. Seiskan haastattelussa Paula vakavoituu kysyttäessä, aikooko hän kenties jonain päivänä palata pohjoisemmas.

– Minulla ei oikeastaan ole siellä juuria, koska olen muuttanut niin paljon elämäni aikana. Siellä ei asu enää ketään sukulaisia. Ei ole olemassa sellaista paikkakuntaa, missä minulla olisi juuret, hän huokaa.

Lue myös: Vain elämää -tähti Paula Vesala elää matkalaukkuelämää – ”Olen juureton!”

Et siis miellä Helsinkiäkään kotiseuduksesi?

– Rakennan kodin aina sinne, missä kulloinkin olen, Paula kuittaa.

– Ei ole olemassa sellaista paikkakuntaa, missä minulla olisi juuret, matkalaukkuelämään tottunut Paula Vesala tunnustaa Seiskalle.
– Ei ole olemassa sellaista paikkakuntaa, missä minulla olisi juuret, matkalaukkuelämään tottunut Paula Vesala tunnustaa Seiskalle.

Hulppea kartanokoti

Jos oikein pilkkua viilataan, Paula ei ole itse rakentanut nykyistä kotitaloaan. Hän osti puolitoista vuotta sitten Helsingin Karhusaaressa sijaitsevan ökykartanonsa, joka on rakennettu vuonna 2000. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Hymy

Kartanoksi kaksikerroksista omakotitaloa voinee kutsua, sillä siitä löytyy peräti 231 neliötä. 1 800-neliöiseltä tontilta löytyy puolestaan päärakennuksen lisäksi autotalli, saunarakennus sekä uima-allas.

Lue myös: Nuorena laitoshoidossa! Vain elämää -tähti Paula Vesala: Masennus vei hengenvaaraan!

Naapurusto on sama, jossa Paula ja hänen ex-muusikkomiehensä Lauri Ylönen majailivat hulppeassa luksuskodissaan. Pariskunta pisti sen lihoiksi peräti 6,5 miljoonalla eurolla vuonna 2015. Siihen nähden Paulan nykyinen koti irtosi halvalla, ”vain” 723 000 eurolla.

Paula osti keväällä 2018 Helsingin Karhusaaresta kauniin kartanohuvilan, jonka tiluksiin kuuluvat muun muassa söpö saunarakennus sekä hulppea uima-allas.
Paula osti keväällä 2018 Helsingin Karhusaaresta kauniin kartanohuvilan, jonka tiluksiin kuuluvat muun muassa söpö saunarakennus sekä hulppea uima-allas.

Hassuja tilanteita

Karhusaaresta köröttelee Helsingin keskustaan ruuhkasta riippuen noin 30 minuutissa. Kartanolukaalin rauhaisan sijainnin ymmärtää, sillä Paula on monesti maininnut viihtyvänsä maaseudun rauhassa.

Lue myös: Vesalalta herkkä erobiisi: "Annoin sun itteeni satuttaa" - poseeraa sinkun kannessa härskisti haarat levällään!

Mutta miten rauhassa poppari saa muutoin olla? Tunnistetaanko hänet jatkuvasti lähikaupassa?

– Välillä saan olla rauhassa, mutta sitten välillä tulee hassuja tilanteita, kun ihmisillä on tapana kaivaa ne kännykät esiin. Jos kysyy luvan, se on ok – silloin on kiva ottaa yhteiskuva.

– Onhan se outoa, kun ostaa herneitä, ja joku alkaa ottaa siitä videota! hän nauraa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!