Paula Vesala avautuu nuoruusvuosistaan.

Nuorena laitoshoidossa! Vain elämää -tähti Paula Vesala: Masennus vei hengenvaaraan!

12.09.2019 08:59

Kotimaisen popin eturivissä paistatteleva Paula Vesala, 37, oli hiljattain yhtä hymyä Vain elämää -lehdistötilaisuudessa. Musiikillinen monilahjakkuus tähdittää Nelosen supersuositun sarjan 10. juhlakautta, joka pyörii parhaillaan telkkarissa.

– Kuvauksissa oli todella hysteeristä! Jopa niin hauskaa, että kotiin päästessä oli vatsalihakset kipeinä, Paula nauraa Seiskalle.

Lue myös: Huonoa seksiä seitsemän vuotta? Paula Vesalalta mielenkiintoinen paljastus Vain elämää-kulisseista: ”Se oli lopulta ihan psykoottista tuijottamista”

Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään kiiltokuvapoppari. Paulan elämän varrelle on mahtunut vaikeita ja surullisia aikoja, joista hän kertoo varsin avoimesti Satulinnan tv-kameroille.

Suosionsa huipulla ratsastava Paula kertoo Vain elämää -jaksossaan avoimesti nuoruusvuosiensa kipukohdista. Kuva on PMMP-ajoilta vuosituhannen vaihteesta.
Suosionsa huipulla ratsastava Paula kertoo Vain elämää -jaksossaan avoimesti nuoruusvuosiensa kipukohdista. Kuva on PMMP-ajoilta vuosituhannen vaihteesta.

Joutui laitoshoitoon

Paulan tämän viikon Vain elämää -jaksossa uidaan syvissä vesissä, kun hän paljastaa yksityiskohtia vaikeasta nuoruudestaan.

Lue myös: Ohhoh, Paula Vesala fanittaa lujasti Kauniita ja rohkeita: ”Se oli kova, kun Thorne nousi haudasta!”

Hän menetti isänsä jo ennen syntymäänsä. Alkoholisoitunut isäpuoli taas siirtyi ajasta ikuisuuteen, kun Paula oli vasta lukiossa. Noina aikoina nuori nainen sairastui vakavaan masennukseen.

– En ole ollut mitenkään lievästi alamaissa, vaan nuorena ollut laitoshoidossakin, Paula kertoo jaksossaan ja lisää kärsineensä myös itsetuhoisista ajatuksista.

– Se ei ole mitään sellaista, että nyt vähän ahdistaa, vaan ne ovat olleet hengenvaarallisia jaksoja, joissa pitää tietää, miten niistä päästään pois.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan ja Allerin arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!