Paula Vesala elää matkalaukkuelämää.

Vain elämää -tähti Paula Vesala elää matkalaukkuelämää – ”Olen juureton!”

15.09.2019 20:23

Musiikillinen monilahjakkuus Paula Vesala, 37, tähdittää Nelosen supersuositun Vain elämää -sarjan 10. juhlakautta, joka pyörii parhaillaan telkkarissa.

Nykyisen supertähden nuoruusvuosia värittivät jatkuvat muutot. Paula putkahti maailmaan joulukuussa 1981 Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan kuuluvalla Kärsämäellä, muttei nykyään miellä sitä kotiseudukseen.

– Siellä ei ole muuta, kuin että isäni on haudattu sinne, Paula sanoo Vain elämää -jaksossa.

Lue myös: Nuorena laitoshoidossa! Vain elämää -tähti Paula Vesala: Masennus vei hengenvaaraan!

Kärsämäeltä muuttokuorma vei Keski-Suomeen: ensin Pihtiputaalle pariinkin eri osoitteeseen, ja myöhemmin edelleen Viitasaarelle. 15-vuotiaana Paula muutti yksin Pohjois-Savon maakuntakeskukseen Kuopioon.

Lue myös: Huonoa seksiä seitsemän vuotta? Paula Vesalalta mielenkiintoinen paljastus Vain elämää-kulisseista: ”Se oli lopulta ihan psykoottista tuijottamista”

Ei juuria missään

Sittemmin matkalaukkuelämä on vienyt monilahjakkuutta Helsingin kautta Los Angelesiin ja taas takaisin Suomen pääkaupunkiin. Seiskan haastattelussa Paula vakavoituu kysyttäessä, aikooko hän kenties jonain päivänä palata pohjoisemmas.

– Minulla ei oikeastaan ole siellä juuria, koska olen muuttanut niin paljon elämäni aikana. Siellä ei asu enää ketään sukulaisia. Ei ole olemassa sellaista paikkakuntaa, missä minulla olisi juuret, hän huokaa.

Et siis miellä Helsinkiäkään kotiseuduksesi?

– Rakennan kodin aina sinne, missä kulloinkin olen, Paula kuittaa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!