fbq
Uutiset
26.06.2020 14:47
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus & Instagram
Sofia Belórf
Sofia Belórfille karua tylytystä miesmaustaan somessa - julkaisi napakan vastauksen arvostelijalle!
Uutiset
26.06.2020 14:47
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus & Instagram

Sofia Belórf on ollut kevään aikana runsaasti otsikoissa paitsi saamistaan rahanpesusyytteistä, joita on käsitelty Helsingin käräjäoikeudessa, myös miesseikkailuistaan.

Sofia eli avoliitossa liikemies Niko Ranta-ahon kanssa, mutta suhde ajautui ongelmiin, kun Ranta-aho vangittiin Katiska-rikosvyyhdin yhtenä pääepäiltynä ja joutui istumaan tutkintavankeudessa 11 kuukautta. Ranta-ahon lukiessa tiilenpäitä pariskunnan välit viilenivät ja lopulta he päättivät erota.

Lue lisää: Oma ystävä vei naisen! Niko Ranta-aho laukoi suorat sanat Stefan Thermanista ja Sofia Belórfista Radio Rockilla - vaatii Stefua selittämään tekoaan: "Ei noita asioita unohdeta!"

Pian eron jälkeen Sofia löysi uuden rakkauden liikemies Stefan Thermanista, joka erosi samoihin aikoihin kihlatustaan Martina Aitolehdestä.

Nyt Sofia on asunut keväästä lähtien avoliitossa Stefanin kanssa, mutta heidän suhteensa varrelle on mahtunut pieniä mutkia, sillä kuten Seiska uutisoi torstaina, pariskunta ajautui suhdekriisiin kesken lemmenloman Monacossa.

Lue lisää: Kohusuhde kriisissä! Stefan Therman jätti Sofia Belórfin lemmenlomalla – narahti salaviesteistä Niko Ranta-aholle!

Nyt pari on selvitellyt välejään ja ilmeisesti välit ovat lämpenemään päin.

"Mut must tuntuu..."

Värikäs miesruletti on kirvoittanut ihmisiltä kärkkäitä kommentteja keskustelupalstoilla ja sosiaalisessa mediassa, eikä Sofia ole säästynyt henkilökohtaisiltakaan naljailuilta.

Lue lisää: Stefan Therman jätti Sofia Belórfin dramaattisesti: suhdekriisin merkit tulivat esiin viikonloppuna somessa - uusi merkittävä käänne paljastui myöhemmin!

Sofia julkaisi perjantaina kuvakaappauksen Instagramissa saamastaan yksityisviestistä, jossa hänen miesmakuaan arvosteltiin varsin karusti.

- Mut must tuntuu et sun miesmaku on vähä outo, viestissä kirjoitettiin.

Sofian reaktio viestiin on viileä. Hän julkaisi viestin päällä gif-animaation, jossa nainen pitelee leuastaan tuumivan näköisenä ja ajatuskuplassa lukee "Hmm".

Lue myös: Raju riita lentokoneessa! Stefan Therman raivostui Sofia Belórfille lemmenlomalla – kuva kohuparin jäätävältä paluumatkalta!

Kuvakaappaus Sofia Belórfin Instagram-videotarinasta.
Kuvakaappaus Sofia Belórfin Instagram-videotarinasta.

Stefanin ja Niko Ranta-ahon lisäksi Sofian mieshistoriaan kuuluu myös Big Brother -voittaja Niko Nousiainen, jonka kanssa Sofia oli naimisissa viisi vuotta.

Kun pari meni naimisiin elokuussa 2012, Martina Aitolehti toimi Sofian kaasona ja Stefan Therman oli tuolloin Martinan elämänkumppani. 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »