Uutiset

Sofia Belórf muistelee elämänsä hirveintä aamua Katiska-dokumentissa – muistaa hämmentävän yksityiskohdan hetkestä, jolloin poliisi otti kiinni!

24.08.2020 17:05

Katiska-dokumenttisarjan uudessa jaksossa kerrotaan hetkestä, jolloin poliisi otti kiinni Sofia Belórfin ja hänen ex-avopuolisonsa Niko Ranta-ahon.

Sofia ja Niko olivat juhlineet Ruisrockissa, Turussa, viime vuoden heinäkuussa. Puolitoista viikkoa myöhemmin poliisi päätti iskeä ex-pariskunnan kotiin Helsingin ydinkeskustassa.

- Aamu oli hyvin dramaattinen. Olimme vielä nukkumassa. Heillä oli ilmeisesti asuntomme mikitettynä, että olivat sen mukaan laittaneet aikataulun, jotta olemme molemmat kotona, Sofia kertoo Katiska-dokumentin uudessa jaksossa.

Sofia muistaa hämmentävän yksityiskohdan dramaattisesta aamusta.

- Muistan, että se oli sateinen aamu. Poliisien maiharit natisivat lattiaan, kun he juoksivat. Se kuulosti siltä kuin olisi ollut ryöstö. Ehdin sanoa Nikolle: ”Mitä v***ua!?” Sitten oli viimeinen sokki, kun heistä yksi ilmoitti, että pakkaa tavarasi, sinua epäillään törkeästä rahanpesusta.

Lue myös: Katiska-dokumentti paljastaa karuja yksityiskohtia pidätyksiä edeltäneestä Ruisrock-viikonlopusta - Sofia Belórf mukana railakkaissa bileissä: "Siellä meni alkoholia ja huumeita"

Niko naureskeli poliiseille

Niko kertoo heränneensä siihen, kun Sofia huusi.

- Kauhea kolina rappusissa, sitten herään, ja sitten siinä oli poliisi. He painoivat minut rautoihin. Kielsin, että Sofiaa saa laittaa rautoihin, ja sitä poliisit kunnioittivat, Niko muistelee.

Lue myös: ”Todellinen kullankaivaja – tyypillinen tapaus!” Sofia Belórfille jääkylmää kyytiä Katiska-dokumentissa!

Poliisit alkoivat tutkia asuntoa ja käydä läpi Nikon ja Sofian tavaroita.

- Sitä minä naureskelin, koska eihän siellä mitään ollut.

Katiska-dokumentin uusi jakso Ruutu+-palvelussa maanantaisin.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!