fbq
Uutiset
17.08.2020 06:00
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto, Nelonen Media
Sofia Belórf
”Todellinen kullankaivaja – tyypillinen tapaus!” Sofia Belórfille jääkylmää kyytiä Katiska-dokumentissa!
Uutiset
17.08.2020 06:00
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto, Nelonen Media

Katiska-dokumentin toisessa jaksossa pureudutaan Niko Ranta-ahon rakkauselämään ensimmäistä jaksoa enemmän. Nikon tunnetuin tyttöystävä oli Sofia Belórf, jota epäillään Katiska-jutussa tuottamuksellisesta rahanpesurikoksesta ja huumausainerikoksesta.

Dokumenttisarjaa varten haastateltu, Katiska-jutun toinen pääsyytetty Janne ”Nacci” Tranberg ei säästellyt sanojaan muistellessaan hetkeä, jolloin Niko kertoi tavanneensa Sofian.

- Silloin, kun Niko ja Sofia ovat tavanneet, Niko kertoi tavanneensa tällaisen Sofian. Minähän sanoin heti silloin, että tämä mimmi on pahimmanlaatuinen kullankaivaja. Tiedätkö mitä se tarkoittaa, Janne sanoo jaksossa.

Lue myös: Tapettiin kylmäverisesti teloittamalla? Näin Niko Ranta-aho sai tietää ex-bisneskumppaninsa kuolemasta - "Meno on kovaa, eikä ihmishengellä ole mitään merkitystä"

Janne Tranberg
Janne "Nacci" Tranberg ei säästellyt sanojaan Sofia Belórfista.

Dokumentissa näytetään vanha puhelimella kuvattu video, jossa Janne puhui todennäköisesti Sofiasta.

- Sano muijalle, että laittaa kädet tällä tavalla eteen. Miks? No ei ne rahat yksin tuu sieltä taivaasta, Janne sanoo ivallisesti videolla.

 

”Tyypillinen tapaus”

Myös Nikon Espanjassa asuva ystävä, Niklas Nordgren, suhtautui Sofiaan epäillen. 

- Muistan, kun Niko tapasi sen tytön, Sofian. Hän oli tyypillinen tapaus: halusi vain juhlia ja olla hemmoteltu. Hän oli todellinen ”kullankaivajatyttö”. Hän halusi rikkaan miehen, jotta voi shoppailla, käydä kynsihoidossa ja kampaajalla. Nikon on vaikea sanoa ei tällaisille ihmisille, Niklas sanoo.

Lue myös: Sofia Belórf lähetti Niko Ranta-aholle kuvia ruhjotusta kädestään - otokset julki pahoinpitelykäräjillä: ”Ai sorry kun suutun, kun mut on hakattu”

Niklas Nordgren
Niklas Nordgren suhtautui epäilevästi Sofiaan.

Kuusi vuotta Nikon tuntenut Niklas kokee, että ajoittain epävarmuus vaikutti Nikon päätöksiin ja tekemisiin.

- Niko on hyvin hyväsydäminen ihminen. Joskus hän on hieman epävarma itsensä suhteen. Hän on halunnut näyttää varallisuutensa aina. Niko on piiloutunut materian taakse. Hänen on vaikea sanoa ei epävarmuutensa takia.

Katiska-dokumenttisarja Ruutu+-palvelussa maanantaisin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »