fbq
Uutiset
29.10.2020 13:26
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Sofia Belorf
Sofia Belórf etsii uutta kotia - tällä kertaa yksin! "Nyt on tosi kyseessä!"
Uutiset
29.10.2020 13:26
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Fitness-kaunotar Sofia Belórf, 30, kertoo Instagram-julkaisussaan etsivänsä uutta kotia. Vastikään eronnut Sofia totuttautuu nyt sinkkuna olemiseen ja samalla hän aikoo löytää kodin, johon asettua asumaan yksin. 

- Hyvää iltapäivää! Tää aamu mennyt asuntoasioissa - etsin sitä ”30years young and single” kotia, eli nyt on tosi kyseessä! Mun lemppari sarja oli nuorempana Sinkkuelämää, ja haaveilinkin aina että saisin kokea sen joskus ystävän kanssa. Ei poikaystäviä, ei lapsia, pelkkää duunia, tyttöjen juttuja ja itseensä tutustumista, Sofia kirjoitti.

- Nyt saan kokea sen, eli jonkun aikaa nautitaan vielä kämppiselämästä, Sofia hehkutti julkaisussaan.

Lue myös: Hirttosilmukoita ja hakkaamista imurilla! Stefan Therman riehui ja julkaisi hurjaa kuvamateriaalia somessa: hajotti kotiaan raivokkaasti - mitä ihmettä Hangossa tapahtui?!

Sofia on eron jälkeen asunut Bambi-koiransa kanssa viime ajat ystävänsä luona Espoossa. Sitä ennen hän ehti asua vain lyhyen aikaa ex-kumppaninsa Stefan Thermanin kanssa vasta valmistuneessa kodissa Espoossa, kunnes ero tuli.

 

Sitä ennen pariskunta oli ensin asunut lyhyen aikaa Helsingissä arvoalueella samassa asunnossa, jossa Stefan oli asunut ex-kihlattunsa Martina Aitolehden kanssa. Sen jälkeen Stefu ja Sofia viettivät lyhyen aikaan hotellielämää odottaessan uuden kodin valmistumista.

Lue myös: Stefan Thermanilla omat ja firman laskut maksamatta! Sofia Belórf yllättyi jättiveloista!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf) on

Takana erosotku

Stefan ”Stefu” Therman ja Sofia erosivat lokakuun puolessavälissä. Stefan julkaisi tiedotteen erosta Instagram-tilillään lauantaina 17.10. 

Lue myös: Sofia Belórf ja Stefan Therman = Ero! Stefu julkaisi tiedotteen: "Haluan ilmoittaa, että olemme eronneet Sofian kanssa!"

Kaikella rakkaudella ja yhteisymmärryksessä haluan ilmoittaa, että olemme eronneet Sofian kanssa! Toivon, ettei asiaa puida sen enempää. Voimaa ja valoa, Stefu kirjoitti.

Sofia puolestaan ilmoitti omalla Instagram-tilillään, että hänellä on kaikki hyvin. 

- En kommentoi yksityiselämäni asioita mitenkään mihinkään tällä hetkellä - kaikki on hyvin, Sofia kirjoitti.

Seiska paljasti sokkieron jälkeen melkoisen yllätyksen. Stefu oli saanut tietää, että Sofia oli samana viikonloppuna yrittänyt mennä ex-rakkaansa Niko Ranta-ahon luokse!

Lue myös: Bumerangina ulos! Sofia Belórf pimputti Niko Ranta-ahon ovikelloa – kohukaunotar joutui pettymään!

- Stefu sai tietää, että Sofia oli ollut pimputtelemassa Nikon ovikelloa Helsingin Erottajalla. Stefu teki eropäivityksen voimakkaan tunnekuohun vallassa, Stefun lähipiiristä kerrottiin.

Seiska tavoitti Sofia Belórfin, joka kiisti pyrkineensä Nikon luo jatkoille. Sofia kuitenkin vahvistaa, että tieto hänen liikkeistään Nikon asunnon lähellä pitää paikkaansa, sillä Sofia tilasi Nikon kodin lähettyviltä taksin kotiinsa.

Lue myös: Näin Niko Ranta-ahon kotiin tunkenut Sofia Belórf selittää illan tapahtumia: Saatoin seuralaiseni jatkoille!

- Saatoin seurassani olleen miehen Nikolle, koska hän oli menossa Nikon luo jatkoille. Minä jatkoin yksin kotiini. Minun ja Nikon välit ovat kunnossa.