fbq
Sofia Belórf ja Stefan Therman = Ero! Stefu julkaisi tiedotteen: "Haluan ilmoittaa, että olemme eronneet Sofian kanssa!" | Seiska
Uutiset
17.10.2020 13:44
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Stefan Therman Sofia Belórf
Sofia Belórf ja Stefan Therman = Ero! Stefu julkaisi tiedotteen: "Haluan ilmoittaa, että olemme eronneet Sofian kanssa!"
Uutiset
17.10.2020 13:44
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Kohupari Sofia Belórf ja Stefan Therman ovat eronneet. Stefan ilmoitti asiasta omalla Instagram-tilinsä video-osiossa.

– Kaikella rakkaudella ja yhteisymmärryksessä haluan ilmoittaa että olemme eronneet Sofian kanssa! Toivon ettei asiaa puida sen enempää (sydän) voimaa ja valoa, Stefu kirjoittaa julkaisemassaan tekstissä.

Lue myös: Huutoriita parkkipaikalla! Kohupari Sofia Belórf ja Stefan Therman selvittivät välejään kovaäänisesti!

Stefan Therman Sofia Belórf

Lue myös: Kostea ilta yökerhossa! Stefan Thermanin rikosrekisteri paljastaa: Luovutti ökyautonsa avaimet juopuneelle luksuskotirouvalle!

Erohuhuja jo aiemmin

Stefanin ja Sofian suhteen tila nousi torstaina (24.9.) ja perjantaina (25.9.) puheenaiheeksi, kun Stefan julkaisi dramaattisia ja eroon viittaavia viestejä Instagram-videotarinassaan.

– On parempi olla yksin kuin väärän ihmisen kanssa, kuvassa luki.

Lue lisää: Sokkiero?! Stefan Therman julkaisi tyrmääviä ilmoituksia somessa - suhde Sofia Belórfiin dramaattisesti ohi? "On parempi olla yksin"

Tuore päivitys herätti runsaasti kysymyksiä. Ovatko Stefan tai Sofia jo eronneet, vaikka he vasta muuttivat uuteen yhteiseen kotiinsa?

Seiska tavoitti Sofian perjantaina. Sofia ilmoitti, ettei kommentoi julkisuudessa parisuhteensa tilannetta, mutta antoi ymmärtää, että Stefanin somepäivityksiä ei pitäisi tulkita aina kovin kirjaimellisesti.

– Stefu on harrastanut mietelauseiden julkaisemista sosiaalisessa mediassa aina. Ihmiset tietysti olettavat, että ne liittyvät minuun. Stefulla on kuitenkin muutakin elämää kuin minä.

Lue myös: Ohikulkijat kurkkivat sisään! Sofia Belórf avasi kohuparin uuden luksuskodin ovet Seiskalle – kuvat ja video!

Kaksikko muutti hiljattain omaan yhteiseen Espoon-kotiin.

Seiska vei Sofialle ja Stefulle viemiseksi samppanjapullon. – Pitääkin korkata tämä rankan viikon päätteeksi, Sofia ilahtuu.
Seiska vei Sofialle ja Stefulle viemiseksi samppanjapullon. – Pitääkin korkata tämä rankan viikon päätteeksi, Sofia ilahtuu.