fbq
Uutiset
27.10.2020 18:43
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Stefan Therman
Hirttosilmukoita ja hakkaamista imurilla! Stefan Therman riehui ja julkaisi hurjaa kuvamateriaalia somessa: hajotti kotiaan raivokkaasti - mitä ihmettä Hangossa tapahtui?!
Uutiset
27.10.2020 18:43
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Kohuliikemies Stefan Therman julkaisi viime lauantaina (24.10.) hämmentäviä päivityksiä Instagram-videotarinassaan. Stefan oli viettämässä viikonloppua hänen Hangossa sijaitsevassa kakkoskodissaan. 

Stefanin someseuraajat saivat hämmästyä, kun kohuliikemies alkoi julkaista omituista kuvamateriaalia. 

Stefanin ensimmäisessä videopäivityksessä nähtiin ohjeet hirttosilmukan tekoon. Sen jälkeen kohuliikemies julkaisi videon, jossa hän rikkoo muun muassa ruokapöydällä olevia laseja ja muita esineitä varsi-imurilla. Videot oli kuvattu Stefanin Hangon-kodissa.

Lue myös: Kymmeniätuhansia strippibaariin! Stefan Thermanin holtiton rahankäyttö paljastui: lainasi hurjan summan Jens Kyllöseltä!

Ennen hurjia videoita Stefan oli julkaissut tarinassaan videoita, joissa hän soitti kitaraa ja viihtyi koiransa kanssa.

Kyseenalaisen hirttosilmukkakuvan ja imurivideon Stefan poisti melko pian julkaisun jälkeen. Siitä huolimatta järkytys oli jo ehtinyt levitä someseuraajien keskuudessa.

Stefan ei sittemmin selittänyt somessa syytä rajuihin videoihinsa.

Myöhemmin lauantaina Stefanin Instagram-tarinan sisältö oli rauhallisempaa, sillä hän julkaisi videomateriaalia tyttärensä ratsastusharrastuksesta.

Lue myös: Stefan Thermanin jättänyt Sofia Belórf eron syistä: Stefu on suuttunut ties mistä jatkuvasti!

Raskas ero taustalla

Stefan paljasti yllätyseron fitness-kaunotar Sofia Belórfista lauantaina 17. lokakuuta. Stefan ilmoitti asiasta Instagram-videotarinassaan.

– Kaikella rakkaudella ja yhteisymmärryksessä haluan ilmoittaa että olemme eronneet Sofian kanssa! Toivon ettei asiaa puida sen enempää (sydän) voimaa ja valoa, Stefu kirjoitti.

Lue myös: Huutoriita parkkipaikalla! Kohupari Sofia Belórf ja Stefan Therman selvittivät välejään kovaäänisesti!

Pariskunta ehti seurustella yhdessä puolisen vuotta ja kesän lopulla pariskunta muutti myös avoliittoon Espooseen.

Lue lisää: Totuus kohuparin eropommista! Sofia Belórf tunki Niko Ranta-ahon kotiin – mustasukkainen Stefan Therman raivostui!

Lähipiirin mukaan Stefan on ottanut eron Sofiasta raskaasti. Rankkana juhlijana tunnetun liikemiehen biletyksen kerrotaan lähteneen viime aikoina täysin lapasesta.

– Stefulla on viikossa yksi tai kaksi selvää päivää, mutta sitten taas mennään monta päivää putkeen, lähipiiristä kerrotaan.  

Lue lisää: Naapurit raivoissaan! Stefan Therman otti eron Sofia Belórfista raskaasti – järjesti kodissaan todelliset julkkisbileet!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »