Paparazzikuvat!
Sofia Belórf

Tällaisella ”limusiinilla” superkurvikas Sofia Belórf poistui käräjiltä: Sofian vartalon nähneet rakennusmiehet olivat tukehtua kahviinsa – paljonkertovat paparazzikuvat!

Uutiset | 13.08.2020 14:59

Helsingin käräjäoikeudessa käsiteltiin tänään Katiska-oikeudenkäynnissä liikemies Niko Ranta-ahon syytettä ex-kulta Sofia Belórfin pahoinpitelystä. Kun käräjät oli saatu taputeltua, Sofia purjehti ulos oikeustalolta huojentuneen näköisenä. 

Trendikäs Sofia oli jälleen laittanut itsensä viimeisen päälle kauniiksi. Sofian näyttävät kurvit huomattiin myös oikeustalon parkkipaikalla: virolaisilla rakennusmiehillä meinasi mennä pullakahvit väärään kurkkuun, kun kaunotar lipui lantiota keikutellen heidän ohitseen.

Lue lisää: Sofia Belórf lähetti Niko Ranta-aholle kuvia ruhjotusta kädestään - otokset julki pahoinpitelykäräjillä: ”Ai sorry kun suutun, kun mut on hakattu”'

Sofia Belórf
Sofia Belórf

Erilainen auto tällä kertaa

Stefan Thermanin kanssa seurustellessaan Sofia on tottunut kulkemaan Stefun komealla Audi-limusiinilla. Tällä kertaa Sofiaa vastassa ei kuitenkaan ollut komea limusiinikuljettaja, sillä Instagramin mukaan Stefu oli autolla Kotkassa tekemässä asuntokauppoja.  

Sofia ei silti jäänyt neuvottomaksi, vaan otti puhelimen kauniiseen käteensä.

Sofia Belórf

Ei mennyt aikaakaan, kun paikalle kurvasi parhaat päivänsä nähnyt Volkswagen Caddy -tila-auto. Menopelin vaatimaton ulkomuoto antoi sen käsityksen, että taksilupa kyseiselle pirssille oli myönnetty ehkä vasta ex-ministeri Anne Bernerin kohutun taksiuudistuksen jälkeen. 

KATSO: Sofia Belórf saapui stressaantuneena pahoinpitelykäräjille: rynni vauhdilla valokuvaajien läpi – kuvat! 

Sofia Belórf

Sofian harmiksi kuski oli niin laiskalla päällä, ettei saanut pyllyään ylös penkistä. Näin ollen Sofia joutui kaiken kukkuraksi vielä kamppailemaan auton kookkaan liukuoven kanssa. 

Sofia Belórf

Matka keskustaan taittui kuitenkin jouhevasti. Sofia hyppäsi lopulta ulos autosta Marski-hotellin edessä, sillä hän on asunut siellä Stefun kanssa viime vuorokaudet. 

Sofia kiirehti hotellihuoneensa suojiin päästyään perille.
Sofia kiirehti hotellihuoneensa suojiin päästyään perille.

Lue myös: Tämän takia Niko Ranta-aho ei saapunut käräjäoikeuteen: vastaa pahoinpitelysyytteeseen kesämökiltään - terveydelliset syyt esteenä!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!