Uutiset

Skandaali! Brother Christmas heitti köyhille tarkoitetut avustukset jätesäiliöön, paparazzi käräytti härskin tempun - kuva!

19.04.2018 06:55

Hyväntekijänimellä Brother Christmas esiintyvä Ari Koponen, 35, järjesti viime torstaina tiedotustilaisuuden väitetyistä kirjanpitoepäselvyyksistään.

Lue myös: Miksi leveilit seksitarinoilla Janni Hussista? Kävitkö maksullisissa naisissa? Brother Christmas vastaa nyt kohukysymyksiin, joita muut eivät kysyneet - katso video!

Tiedotustilaisuuden jälkeisenä päivänä Seiskan paparazzi näki hyväntekijän parkkeeraavan autonsa Tuusulassa erään marketin jätesäiliöiden viereen ja otti takaluukusta mystisen pahvilaatikon. Hän heitteli pahvilaatikon sisällön visusti jätesäiliön perukoille ja kaasutti pois paikalta.

Paljastui, että Koponen oli henkilökohtaisten papereidensa ohella heittänyt roskikseen kuusi ensiluokkaisessa kunnossa olevaa kirjaa.

Lue myös: Kavalluksesta epäilty Brother Christmas palasi julkisuuteen – avautui rahakohusta itkuisena: En ole tehnyt mitään väärää tai rikollista!

Seiskan tietojen mukaan kustantaja lahjoitti Koposelle sata kirjaa viime vuonna ennen äitienpäivää. Koponen lupasi toimittaa ne köyhille äideille ja heidän lapsilleen. Nyt paljastui, että Koponen heitti osan kirjoista mieluummin roskikseen kuin toimi lupaustensa mukaisesti.

Lue lisää ja katso kuvat Brother Christmasista jätesäiliöllä, sekä Koposen ja kirjailijan kommentit torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!