Hyppää pääsisältöön

Miksi leveilit seksitarinoilla Janni Hussista? Kävitkö maksullisissa naisissa? Brother Christmas vastaa nyt kohukysymyksiin, joita muut eivät kysyneet - katso video!

Kavalluksesta epäilty Brother Christmas vastaa hänestä levitettyihin huhuihin.

Hyväntekijä Brother Christmas eli Ari Koponen järjesti lehdistötilaisuuden Helsingissä tänään torstaina (12.4.). Tilaisuudessa hän kertoi oman kantansa ympärillään vellovaan rahakohuun ja epäiltyihin rahasotkuihin.

Lue myös: Kavalluksesta epäilty Brother Christmas palasi julkisuuteen – avautui rahakohusta itkuisena: En ole tehnyt mitään väärää tai rikollista! 

Lue myös: Brother Christmas teki tutkintapyynnön Helsingin Sanomista: Artikkeli sisälsi niin paljon virheitä ja loukkauksia!

Ari kertoi lehdistötilaisuutensa aikana, että hänestä on levitetty huhuja, joiden mukaan hän olisi muun muassa käyttänyt maksullisten naisten palveluja.

Pitävätkö huhut paikkaansa? Miksi hyväntekijä kertoi keksittyjä seksitarinoita Selviytyjät Suomi -tähti Janni Hussista? Aikooko hän jatkaa hyväntekeväisyystyötään kohun jälkeen? Katso videohaastattelu!


Teksti:
Sami Sinokki
Kuvat:

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!