Uutiset

Kavalluksesta epäilty Brother Christmas palasi julkisuuteen – avautui rahakohusta itkuisena: En ole tehnyt mitään väärää tai rikollista!

12.04.2018 11:27

Itä-Uudenmaan poliisi tiedotti keskiviikkona aloittavansa tutkinnan hyväntekijä Ari Koposen eli Brother Christmasin rahankeräystoimintaan liittyvistä epäselvyyksistä.

Lue myös: Brother Christmasista rikostutkinta: Hyväntekijää epäillään muun muassa kavalluksesta, kirjanpitorikoksesta ja rahankeräysrikoksesta!

Brother Christmas tiedotti, että hänen tiliensä erikoistarkastuksen tulokset julkistetaan tämän viikon torstaina (12.4.). Hän järjesti asian tiimoilta lehdistötilaisuuden.

− Haluan pyytää anteeksi veteraaneilta, sairailta ihmisiltä ja vähävaraisilta perheiltä sitä, etten ole voinut auttaa teitä viime aikoina. Olen saanut lukuisia avunpyyntöjä, joista olen joutunut kieltäytymään. Helsingin Sanomien artikkelin jälkeen avunsaantini on pudonnut nollaan, Ari kertoi.

− Oletteko ikinä ajatelleet, miten vaikeaa oman syyttömyytensä todistaminen on? Ajatelkaa, jos joku syyttäisi teitä jostain. Miten voitte todistaa syyttömyytenne, jos sinua ei uskota? Media on julmempi kuin oikeuslaitos. Jos ei pysty todistamaan syyttömyyttään, on ikuisesti syyllinen. Jos poliisitutkinta perustuu Seura-lehden julkaisemaan artikkeliin, voin olla rauhallisin mielin. Voin olla toki muutenkin. En ole tehnyt mitään väärää tai rikollista, hän sanoi itkuisena.

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!